[相機攝影] Canon Evil機

C記 終於都係要出 EVIL
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012/7/21 09:53 發表
新相.

D人話見到18-55 就係咩1.6.

即係咩?
支鏡........好奇怪
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2012/7/21 13:03 發表

餅鏡除左慳位之外仲有乜好?
輕, 高機動性
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rickywk 於 2012/7/21 16:01 發表

P O S好穩陣..
N就收硬皮,C都有o的死忠
N 收皮?
因為 Nikon 不思進取?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 XT 於 2012/7/21 21:38 發表

:funny 你去門市玩下部J1
之前未買 GX1 個陣試過啦
試機個下
OH , N 記你做乜鬼野......
Pan 記 arm 我用多d , 用慣左 ZS3 , 本身 吼左 GF1 好耐
Sony 玩過 NEX-3 , 其實 我一路都係嫌介面唔方便

部機影夜景我依家部 GX1 都係唔夠佢挑 ( APS-C Vs M4/3 sensor 擺明屈... )
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lorym 於 2012/7/21 21:39 發表

咁用 DC 算啦。
所以我有兩部

1. 高機動 LUMIX ZS3 (手機影? 我部垃圾 LG 影得重衰過d Webcam )
2. 重要target GX1
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 符碌 於 2012/7/21 21:51 發表

怪o係邊
同個機身大小有d 唔配
可能我睇慣 M4/3 / NEX 類
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rickywk 於 2012/7/21 22:32 發表

佢出o左部1.4大光圈DC機-EX2F,有人拎佢同RX-1比,我都廢事出聲,你o個塊1/1.7" Vs 1",Sony讓你半手都贏啦
最hihi係,佢竟然抄NEX-7個Dual-Dial:

真係無恥 ...
果然係 Shamesung
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012/7/21 23:34 發表
我覺得雙轉盤都唔係問題

最頂唔住係佢隻amoled 死都要人知係amoled
好似gs2果隻就死火喇
影d相中哂伏都唔知
Sony
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012/7/24 16:04 發表

18-55+55-210 KIT $ 6380
18-55+16 KIT $ 4990
18-55 / 16 KIT $4150
卡: 貴2%
分期: +7%
配件: +$299送8GB SDHC, 貼, 袋, 布, 電,  HDMI, 升級2年中港保用.

記得買 Dual Kit  
有餅鏡既!
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 符碌 於 2012/7/26 22:40 發表

F3連18-55,四千頭,EOS M好似都六千幾七千,呢個價位應該夠買黎緊新5系機
Kit 支 18-55 重係咪之前 NEX-3 個支先
個支鏡影出黎d 質素
天然系長髮眼鏡娘 最高