[相機攝影] Canon Evil機

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-7-21 23:24 發表

幾時去影星
本來呢兩日上左陰那山影星..不過唔得閒去..

引用:
原帖由 符碌 於 2012-7-21 21:57 發表

好彩你係o係度講,你o係高登講實會成班shamesung打手走出黎話你係sony打手,之後再攞shamesung o既官網介紹黎話shamesung畫質幾好幾好,技術幾高幾高,仲高過sony ...
相機..真係唔多見samsung有人用..我諗高登仔都無人用..lol

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-7-22 12:49 發表

窮j 無錢上陰那 又無自動mount
上去睇星唔影都好正

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-7-22 17:51 發表

去一轉幾錢
好彩無上去..呢幾日唔好天..上到去睇雲我諗..
三日兩夜大概700蚊人仔..連食住搭車

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-7-22 20:15 發表

冬天莊聚去 如果有錢 包車費ma?
包埋架啦..但要前後搭差唔多六個鐘車上去..
香港 -> 梅州 -> 包車
冬天上去凍鬼死..我上次上去..凍到傻鳥..係戶外2c成晚..

引用:
原帖由 lorym 於 2012-7-23 00:18 發表

Canon EOS M Specifications
The Canon EOS M that launches tomorrow will have the following specifications. Beyond the camera, the system will launch with 2 lenses, the EF-M 22 f/2 STM & EF ...
1080p得30fps..連60i都無@_@
不過我鐘意佢有個hotshoe..

引用:
原帖由 lorym 於 2012-7-23 01:00 發表

三十唔夠咩?
唔會話唔夠..但會見到分別..郁得快時會更明顯..

個樣咁衰既?好似比起相像中大部好多