[智能電話] Paranoid Android有幾多人用緊?

Paranoid Android有幾多人用緊?

一機兩用,又可以逐個Apps較,又穩定。
http://paranoid-rom.com/
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

JELLY BEAN MA?

引用:
原帖由 於 2012-8-3 14:12 發表
JELLY BEAN MA?
1.9開始係JellyBean。
而家1.9.5。
另外最好自己Flash Siyah Kernel,HW video decode會好過CM10 kernel。

引用:
原帖由 Aware 於 2012-8-3 15:29 發表

1.9開始係JellyBean。
而家1.9.5。
另外最好自己Flash Siyah Kernel,HW video decode會好過CM10 kernel。
有無JB介面架
的係得個版本同功能係
得個樣?

引用:
原帖由 於 2012-8-3 15:38 發表

有無JB介面架
的係得個版本同功能係
得個樣?
未Default JB interface,有乜好睇?

引用:
原帖由 Aware 於 2012-8-3 17:21 發表

未Default JB interface,有乜好睇?
唔係呀
GALAXY NEXUS個隻介面呀

Interface可以亂set,亦可以逐個App set。

引用:
原帖由 於 2012-8-3 17:23 發表

唔係呀
GALAXY NEXUS個隻介面呀
你講Virtual buttom?

Cm9 過檔駛唔駛 wipe ?

係Galaxy Nexus以外既機, Paranoid係好正
可惜佢唔係AOKP based, 冇Nav bar mod

引用:
原帖由 dx 於 2012-8-4 14:54 發表
Cm9 過檔駛唔駛 wipe ?
咪懶,Wipe啦。

引用:
原帖由 LKNim 於 2012-8-4 18:42 發表
係Galaxy Nexus以外既機, Paranoid係好正
可惜佢唔係AOKP based, 冇Nav bar mod
呢個我唔用,反而tablet mode好玩。

我搵唔到定download
=====found========

引用:
原帖由 dx 於 2012-8-5 01:23 發表
我搵唔到定download
搵都懶
http://paranoid-rom.com/forum/samsung-galaxy-sii/5-pa-v1-95

gallery冇哂D相