[電子電玩] 求5"-7"的pad,睇相為主,一定要mon靚

求5"-7"的pad,睇相為主,一定要mon靚

其他功能可有可無

引用:
原帖由 siupy 於 2012-8-6 23:45 發表
其他功能可有可無
不如買部galaXy 7 寸
可以當電話用
都係二千拎蚊

如果要平都係大陸個的

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-8-7 01:20 發表

可以當電話用
都係二千拎蚊
三叔 Galaxy 7.7吋
好似咩super AMOLED HD Plus,
總之加得落去的terms 都加晒落去
應該好野

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-8-7 01:20 發表

可以當電話用
都係二千拎蚊
user唔需要電話功能
佢本身都買左部galaxy 7"
可惜android對佢來講都係太難
結果佢部7"俾左佢老公用
但就算ipad出7"佢都一樣搞唔掂itunes
最好就咁插usb拉file過去佢就ok
其實佢買過部可以睇相5" LCD既mp4
佢一學就識(因為操作超級簡單)
可惜係個mon質素太差佢唔鍾意

引用:
原帖由 siupy 於 2012-8-7 10:21 發表

user唔需要電話功能
佢一 ...
iDevice 自從改咗OTA 升級後
已經唔一定需要駁iTunes ga la
好似我老媽子部iPad, 除咗一開始幫佢set 機要連一連之外
咁多個月都冇駁過iTunes

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-8-7 10:36 發表

iDevice 自從改咗OTA 升級後
已經唔一定需要駁iTunes ga la
好似我老媽子部iPad, 除咗一開始幫佢set 機要連一連之外
咁多個月都冇駁過iTunes
我都ITUNE 都係~

咁其實佢要相簿定係要ANDROID 機?
引用:
原帖由 siupy 於 2012-8-7 10:21 發表

user唔需要電話功能
佢一 ...

ONDA有部新機,幾百蚊人仔,雙核,仲要係IPS MON黎

http://detail.tmall.com/item.htm?id=15313409319&

ipad1
doo..m = =

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-8-7 11:00 發表
咁其實佢要相簿定係要ANDROID 機?
佢係想要一部5-7"可以帶出街既mon靚既相簿
但我發覺已經無咁既產品
變晒做pad

引用:
原帖由 jackli 於 2012-8-7 13:56 發表
ipad1
5-7"

引用:
原帖由 siupy 於 2012-8-7 15:39 發表

佢係想要一部5-7"可以帶出街既mon靚既相簿
但我發覺已經無咁既產品
變晒做pad
其實都有
淘寶試下
搵mp4/5

引用:
原帖由 siupy 於 2012-8-7 15:39 發表

5-7"
上面咪介紹左部7"昂達PAD比你,用IPS MON,幾百蚊人仔好抵玩下

引用:
原帖由 符碌 於 2012-8-7 23:44 發表

上面咪介紹左部7"昂達PAD比你,用IPS MON,幾百蚊人仔好抵玩下
想知香港有無得賣
貴D都唔係問題
唔想響TB買