[軟件] Firefox 越改新版越差

Firefox 越改新版越差

新個d Theme 改到超核突 , 又用唔到 Tab Mix Plus ( 最愛用 )
拿拿聲 overwrite downgrade 回 Firefox 15.0
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

都唔明佢搞乜, 個 version 而家已經去到 17... 講功能介面等等我真係唔知同舊幾版有乜分別

引用:
原帖由 bebe2803 於 2012-11-25 15:22 發表
都唔明佢搞乜, 個 version 而家已經去到 17... 講功能介面等等我真係唔知同舊幾版有乜分別
唔係Chrome有其他問題, 我早就換左

引用:
原帖由 qcmadness 於 25/11/2012 15:23 發表

唔係Chrome有其他問題, 我早就換左
咩其他問題?i changed from Chrome to Firefox coz of better plug-in

引用:
原帖由 bebird 於 2012-11-25 15:57 發表

咩其他問題?i changed from Chrome to Firefox coz of better plug-in
有d fine-grain config Chrome完全無得較

引用:
原帖由 bebe2803 於 2012-11-25 15:22 發表
完全走火入魔, 4.x之後就跳得好快.

引用:
原帖由 MacMonster 於 25/11/2012 16:12 發表

完全走火入魔, 4.x之後就跳得好快.
Chrome also change fast

引用:
原帖由 qcmadness 於 25/11/2012 15:59 發表

有d fine-grain config Chrome完全無得較

回復 1# dom 的帖子

v16 用到

早幾日更新到Firefox 17.0 ESR
公務員事務屙網頁,唔支援Win8,亦唔支援Firefox 17 ESR.
不過專用來上吹部果部Notebook行雙OS,有XP,有Firefox 10 ESR.

咁係你個plugin未更新未用到唔關firefox更新事WO

不過有樣野係真, 而家FireFox 冇以前咁穩定
以前開10幾個TAB都冇事, 而家耐唔耐就要成個app restart,
仲食成2GBRAM (不過隻隻browser都係咁)

引用:
原帖由 Evolution 於 2012/11/25 18:34 發表
v16 用到
總之用唔到我用開既 Plugin 我就停係 15.0 唔up
越up 新版越唔穩定 又食 RAM , 依家 FF 變左以前既 IE
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 bondleung 於 2012/11/25 22:36 發表
不過有樣野係真, 而家FireFox 冇以前咁穩定
以前開10幾個TAB都冇事, 而家耐唔耐就要成個app restart,
仲食成2GBRAM (不過隻隻browser都係咁)
由 4.x 之後佢係禁跳 version 開始 就越出越差......係咁update 但係除左整多d 花晨野
穩定性就一版衰過一版
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-11-26 02:19 發表

由 4.x 之後佢係禁跳 version 開始 就越出越差......係咁update 但係除左整多d 花晨野
穩定性就一版衰過一版
所以唔係DL動畫既話就用IE10.
ロストックで風を攫うや思い出す