[軟件] 食飽等柯屎一試, ATOM 230 裝WIN8

食飽等柯屎一試, ATOM 230 裝WIN8

食飽等柯屎一試, ATOM 230 裝WIN8

ATOM 230 1.6GHZ
2GB RAM
120GB SSD

唔哂裝DRIVES, 一TAKE過,
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

真系幾
最緊要唔洗裝driver
doo..m = =

2.0
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

最弱雞係張VGA
我用Atom330裝有3.3分..

Win 8好似唔support 1024x600, 你點裝?

引用:
原帖由 MacMonster 於 2012-12-1 22:27 發表
Win 8好似唔support 1024x600, 你點裝?
某些Netbook行到1280x720,甚至1366x768.

引用:
原帖由 MacMonster 於 2012-12-1 22:27 發表
唔系NETBOOK

系ATOM 230 ITX MB

唔知P-M  安會點呢?

屋企有部Pentium 4 / 768MB RAM, 唔知得唔得呢?

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-12-2 02:28 發表
唔知P-M  安會點呢?
都係咁用

引用:
原帖由 62561 於 2012-12-2 02:45 發表

都係咁用
佢依家行xp-tablet 版仲係唔算慢架... 唔知行win8會唔會慢到想死....

Win8快過Win7
Win7快過Vista
晌本身行Vista嘅機裝Win8,會有質的飛躍嘅使用體驗.

引用:
原帖由 62561 於 2012-12-2 12:31 發表
Win8快過Win7
Win7快過Vista
但無必要upgrade

引用:
原帖由 62561 於 2012-12-2 12:31 發表
Win8快過Win7
Win7快過Vista

我用atom 1GB RAM 真系覺得快左嫁
(本身用win7 safe mode)
doo..m = =

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-12-2 12:47 發表

但無必要upgrade
我仲玩緊Release Preview,到下個月到期之後,再決定係唔係畀錢升級.
好多老系統行Win8好順,行Vista窒下窒下嘅機行Win8都好順.