[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

今朝返工  上級神羅比左隻 boss 我 , 汗
我要亂入皇啊...

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-18 16:32 發表

識好多都放棄擴散性MA, 轉入P&D抗
因為pad係用ipad開戶玩 上班時間唯有玩MA

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-19 18:48 發表

因為pad係用ipad開戶玩 上班時間唯有玩MA
IOS 冇得搞一帳二機共用咩
我 An機現在係咁玩

而家唔係有得SET密碼去其他機登入咩?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-4-19 19:33 發表
而家唔係有得SET密碼去其他機登入咩?
個登入就代表轉移, 一轉左舊既data就會全 clear

回復 94# 小Ray 的帖子

沒有

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-19 20:11 發表
沒有
iOS 冇得轉移 data 去另一部 iOS 咩..  

btw, 我係 root 左機後, 自己搞的

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-19 20:44 發表

can use itools~
no need jb

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-19 20:44 發表

有得轉 但我係手機android 平板ipad
唔共通

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-20 08:15 發表

有得轉 但我係手機android 平板ipad
唔共通
早知今日, 何必 apple

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-20 20:08 發表

早知今日, 何必 apple
ipad開帳又路過
MA free好多,我android ,ipod, ipad3部機都裝左

回復 102# Toes 的帖子

ching ID?
MA我都有玩

呢隻game 好怪
狂打同一關, 會不出 target egg
打其他mission, 反而狂出

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-4-24 00:34 發表
呢隻game 好怪
狂打同一關, 會不出 target egg
打其他mission, 反而狂出
你越想要就越唔比你

9Ho 寫既 apps 有讀心功能, 打時最緊要無心
咁就會跌你想要既