[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

有無人會常駐白盾/莉亞 ~_~?

呵呵....我舊年開始玩
毒左自己老細同幾個dept head玩

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-19 20:44 發表

iOS 冇得轉移 data 去另一部 iOS 咩..  

btw, 我係 root 左機後, 自己搞的
can use itools~
no need jb

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-4-24 09:29 發表
平民隊第一次打,果然龙石是好物
帶1隻就得啦(同回合殺哂,破甲會帶去下回合).....之後用轉珠/全體攻擊技...就可以殺到尾

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-24 13:03 發表
玩完企鵝里

休閒唔消石玩家來講, 都幾好搵食
計過 其實用40點體力打2次
有兩隻2大8隻細 都幾抵(唔計你超金 好人品 )

6000exp x8 + 30000 x 2 = 108000

平時要整2隻大
最少要打1次 3色龍 (假設4星1銀) 20體
1次 星期4 龍葵(當好彩出2~4隻) 10體
1次 企鵝關 (當好彩出6隻) 10體

12500 + 30000 x 2 + 6000 x4 = 96500

但前者好穩定
後者睇心情....

抽唔係大問題....升先大問題

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-5-23 16:49 發表
Ray 神有超級白盾
今朝6點幾時身fd list 已經有十幾隻....9點左右加埋自己有 廿隻  

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-5-24 22:21 發表
so gay....

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-5-25 21:06 發表

上左岸
唔夠100點體都可以爆企鵝里既.....如果唔介意石的話...

超級boss要3重力+2熾天先秒到~ ~

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-6-1 00:04 發表
今日北歐天使神 up 總結 , 金蛋率係 36%

北歐神差光歐 , 天使差火天 , 其他屬全齊
5 star egg today...