[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-6-2 22:01 發表

你都幾 lucky
我今日為左一技, 預支明/後日的兩石
食左10隻 先升

而家火暗雙爆
重有隻光劍水劍未滿

又推出新聖獸系列

19 隻, 光劍終於滿技

之前兩次光劍活動打左 23 隻都升 0 技, 現在終於搞掂了

石川 14 升 1

波利塔 ..

我蒼劍同高地人都只係差 1 技升滿..
希望 5 石內吧

大英雄 - 本來差 1 技, 食 3 升滿技
光玩具 - 本來差 2 技, 食 5 升滿技
蒼劍 - 本來差 1 技, 食 6 升 0 技
吸血鬼2號 - 新打返來, 食 5 升 0 技
水奶3號 - 新打返來, 食 9 升 4 技, 現差 1 技
泰坦3號 - 新打返來, 食 6 升 0 技
白盾2號 - 本來差 4 技, 暫時未食住

毒奶已有兩隻滿技, 唔諗住再升34號了

用了 3 條體力打上級
用左 2 石, 中間有升 1 次級

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-6-7 12:01 發表

你 2/3 隻咁食?
食成朝都冇升過
一般 5 或 4,  差唔多滿就 2 3 囉

波利塔畢業

最近玩返,重有冇人玩緊

引用:
原帖由 lorym 於 2013-12-30 11:21 發表
冇玩過的路過。

剛剛開始玩CC。
CC 冇玩了,太難抽

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-12-30 11:24 發表
一直在玩命中
玩返幾日已第 3 Pack

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-12-30 11:42 發表

你燒超金?
昨天燒左四石打超黃金... 白盾99... finally
代行食埋光聖誕都係81LV... WTF
抽野

引用:
原帖由 donaldfung 於 2014-1-2 18:48 發表
我齊member (抽吓抽吓, 光暗雙騎), 但冇隊長   
我冇服部同執行者 , 冇佢兩隻有唔少打法都做唔到

如果今次 2 週年大 event 係有佢兩個既同時 up , 會重手出擊

引用:
原帖由 tat0801 於 2014-1-6 17:01 發表
基路亞係燒4石後升到70LV
今日超金率都高
圍埋一場一超...
我今早都升滿左隻基仔, 幾好用

引用:
原帖由 tat0801 於 2014-1-7 15:23 發表
你仲快手..
現在用撒旦打超金好快, 齊腳既平均一個鐘 40 場左右.. 一次超金點都可以升滿 1 隻多 D

撒旦 , 火暗戰女神(滿技) , 相剋屬性心轉 (最後關技拉 5 粒) , 相剋屬性惡魔 , 一隻有 2-3 Skill Boost 覺醒 , 朋友撒旦

開場出戰女神技破甲 , 你隻惡魔高攻既就咁拉 5 粒就秒過

假如你破甲後係打死全部, 下一關繼續有破甲 effect

如果用基路亞就重爽 , 不過要全暗寵, 攻擊力又要夠高