[電子電玩] [SimCity 5] 又要罵又要玩...

[SimCity 5] 又要罵又要玩...

因為被 Battle.net
Pre-order 改為 SimCity 5
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我都想買,但係怕佢LAGGGGG

想有FULL"測試" VERSION 玩下先

去信和話無限量版訂
只可以訂普通版
最多到時俾你轉限量版

DOM姐買邊個VERSION..佢講到有D野要PRE-ORDER先有??
死啦,心思思TIM

我買普通版
Origin 版既話 送 Maxisman Vs Dr. Vu DLC
但係 我唔需要
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-21 22:45 發表
我買普通版
Origin 版既話 送 Maxisman Vs Dr. Vu DLC
但係 我唔需要
你買實物定乜..其實想要實物多D..但係佢ORIGIN有野送喎..

引用:
原帖由 toby 於 2013/2/21 22:53 發表

你買實物定乜..其實想要實物多D..但係佢ORIGIN有野送喎..
我買實物版
唔鍾意 Origin 買野
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-21 23:16 發表

我買實物版
唔鍾意 Origin 買野
其實我係STEAM都買左唔小GAME,但係哩隻咁貴,都冇實物渣手好似..同埋佢好Q慢囉..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

DOMDOM,annual dinner中左4百蚊,可以買game啦

引用:
原帖由 toby 於 2013/2/22 23:07 發表
DOMDOM,annual dinner中左4百蚊,可以買game啦
我公司個垃圾 Annual Dinner
食又食唔飽 , table prize 又cheap (%100 PK Shop coupon) , 乜Q 都唔中
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-23 00:56 發表

我公司個垃圾 Annual Dinner
食又食唔飽 , table prize 又cheap (%100 PK Shop coupon) , 乜Q 都唔中
我買左45X個隻,其實我覺得係大伏來,而家BF3個價
我地都係冇野中既派100蚊惠康咋

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-21 22:45 發表
我買普通版
但係 我唔需要
Maxisman Vs Dr. Vu DLC 街買都有
引用:
原帖由 toby 於 2013-2-23 01:36 發表

我買左45X個隻,其實我覺得係大伏來,而家BF3個價
我地都係冇野中既派100蚊惠康咋
過半年一定減

(佢成日有全店折,不過唔包剛上市的GAME)

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

Crysis 3一星期都未過就有開心版
似乎早左少少

就睇下SIMCITY 幾時有開心版

http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-2-23 11:36 發表
Crysis 3一星期都未過就有開心版
似乎早左少少

就睇下SIMCITY 幾時有開心版
唔好咁快啦
如果佢搞到SIM3 咁,其實好難養得起

引用:
原帖由 toby 於 2013-2-23 13:47 發表

唔好咁快啦
如果佢搞到SIM3 咁,其實好難養得起
SIMS 3 而家基本上所有官物數小時後就有開心版,
資料片就出左1日後必有"reloaded"DVD 版,(Crysis 3開心版都係"reloaded")
數位版3XM甚至同EA 接近同步(Crysis 3都係有數位版Pre-load先 )

所以今次買SIMCITY

STORE 已基本確定有