[電子電玩] [SimCity 5] 又要罵又要玩...

有 Reloaded 就唔駛玩 一定online 老正
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-23 22:11 發表
有 Reloaded 就唔駛玩 一定online 老正
問題係幾時有 Reloaded

Crysis 3一星期都未過就有...比我想像中快
但SIMCITY 之前傳話要"雲save"(Beta 2 都已經係)...咁唔online點save呢(私人server?)

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

岩岩睇..SIM3原來,3-4個月就有隻碟..ON..的嗎?

引用:
原帖由 toby 於 2013-2-24 18:18 發表
岩岩睇..SIM3原來,3-4個月就有隻碟..ON..的嗎?
上一個物品包1月出
下一個資料片大學3月5號出(咁岩同一日,都唔知係咪特登)
6月26出既島嶼天堂資料片已上架

SIMCITY 好大機會都係

http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

我見個邊$800有張6870..
會唔會好過7770/7850呢(7850要成千五,好貴呀)

引用:
原帖由 toby 於 2013-2-25 10:40 AM 發表
6870同7850差唔多,不過7850慳電d

引用:
原帖由 toby 於 2013/2/25 10:40 發表
HD7850 大慨 HD6850~HD6870 之間
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

比人食左lo
算,等真係出左,4850咩環境先算

X佢..唔係DELAY呀,我星期二拎左假喎

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-3 13:30 發表
X佢..唔係DELAY呀,我星期二拎左假喎
確定了冇DELAY....只係官網無視了東南亞

不過拎假打機又真係

有無人知實體鐵盒豪華版是否中文??

我上網見到3月7日

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~成日唔夠訓的鬼~

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-3 20:24 發表

確定了冇DELAY....只係官網無視了東南亞

不過拎假打機又真係
我要放補假姐,又唔係拎AL,點都要放,梗係放得有意義D

我諗我都唔會買7850 (屯門竟然冇 )..
如果哩張LIST入面..
藍寶7770 定銀河650TI
抵玩D?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

買新卡既話 2GB GTX650Ti 吧
HD7770 得 1GB
雖然我個人會建議 HD7770
天然系長髮眼鏡娘 最高