[電子電玩] [SimCity 5] 又要罵又要玩...

我都想買,但係怕佢LAGGGGG

想有FULL"測試" VERSION 玩下先

DOM姐買邊個VERSION..佢講到有D野要PRE-ORDER先有??
死啦,心思思TIM

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-21 22:45 發表
我買普通版
Origin 版既話 送 Maxisman Vs Dr. Vu DLC
但係 我唔需要
你買實物定乜..其實想要實物多D..但係佢ORIGIN有野送喎..

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-21 23:16 發表

我買實物版
唔鍾意 Origin 買野
其實我係STEAM都買左唔小GAME,但係哩隻咁貴,都冇實物渣手好似..同埋佢好Q慢囉..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

DOMDOM,annual dinner中左4百蚊,可以買game啦

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-23 00:56 發表

我公司個垃圾 Annual Dinner
食又食唔飽 , table prize 又cheap (%100 PK Shop coupon) , 乜Q 都唔中
我買左45X個隻,其實我覺得係大伏來,而家BF3個價
我地都係冇野中既派100蚊惠康咋

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-2-23 11:36 發表
Crysis 3一星期都未過就有開心版
似乎早左少少

就睇下SIMCITY 幾時有開心版
唔好咁快啦
如果佢搞到SIM3 咁,其實好難養得起

岩岩睇..SIM3原來,3-4個月就有隻碟..ON..的嗎?

我見個邊$800有張6870..
會唔會好過7770/7850呢(7850要成千五,好貴呀)

比人食左lo
算,等真係出左,4850咩環境先算

X佢..唔係DELAY呀,我星期二拎左假喎

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-3 20:24 發表

確定了冇DELAY....只係官網無視了東南亞

不過拎假打機又真係
我要放補假姐,又唔係拎AL,點都要放,梗係放得有意義D

我諗我都唔會買7850 (屯門竟然冇 )..
如果哩張LIST入面..
藍寶7770 定銀河650TI
抵玩D?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-4 00:49 發表
買新卡既話 2GB GTX650Ti 吧
HD7770 得 1GB
雖然我個人會建議 HD7770
$1280
貴卡買煙佬..唔知點解,好似覺得煙佬好唔掂咁喎

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-4 14:24 發表
Wtf? SimCity 5 support no more than quad core, glassbox simulation only support
SINGLE core
姐係點,最多4核?8核個d唔support? 但後面個句glassbox simulation又點解
引用:
原帖由 dom 於 2013-3-4 14:23 發表
Look for Galaxy then

I am using GTX660, its good
張銀河都係得一激,咁可能買7770..