[電子電玩] [SimCity 5] 又要罵又要玩...

引用:
原帖由 pigbale 於 2013/6/30 17:52 發表
有史以來最後悔購買遊戲排名:
1. Diablo 3
2. Simcity
3. Battlefield 3

個list 一樣
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

https://www.facebook.com/photo.p ... 56464865&type=1

EA 話依家討論下 開放比 user create content (Modding?) 喎
隻game 都比你玩死左啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pigbale 於 2013/6/30 17:52 發表
有史以來最後悔購買遊戲排名:
1. Diablo 3
2. Simcity
3. Battlefield 3

1. D3 直頭 Ban 左我 Bnet account , 整到我 StarCraft II 都無得玩
2. 呢隻唔好提.....

EVIL ART , F___ UP EVERYTHING
天然系長髮眼鏡娘 最高

https://www.facebook.com/photo.p ... 56464865&type=1

原意係想講 新 SimCity 個 Filter feature 好真
不過 EPIC FAIL
引用:
Clearly it's real. You couldn't fit all of that in one of SimCity's postage stamp lots.

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013/11/4 08:57 發表

冇offine mode 不考慮入EP..寧願買simpoints
我寧願花錢買點數 玩大航海Online 都無咁嬲 , 拿買 BF4 既錢有淨 我買隻 KSP 送比我堂弟 ( 佢睇人地 YouTube Let's play 覺得過癮+ 佢本身有玩
玩具火箭@ USA /太空有興趣)

Evil ART 整死我最愛既 SimCity 系列

你見我連 BF4 都唔買重要唱衰佢就知

天然系長髮眼鏡娘 最高