[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

我想問...d廠/學敕又close又open有冇用??因為我發覺夜晚9-第二朝3點close左會慳好多...

死城玩法.....咩公共設施都冇....學校又冇.....有CPU廠同tradeport...

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-15 21:03 發表

我都係咁
咁樣月入都有廿萬....

唔知攪咩....個exportport出唔到貨...30K人都塞車塞到傻!!!!!

bug左.....20K人都塞車...所有野賣唔到....

係3K人都塞....

bug完......至於死地而後生....
借晒30萬...起碼頭...開晒所有port....之後一野過同我送晒d貨出去....即刻袋返50萬....

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-16 00:25 發表
我完全放棄了
過多半個月先玩

P.S 仲有3日記得收EMAIL
我依家吊緊命... .....

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-16 00:44 發表

有咩幫到手
我都唔知.....
唔敢太多警察同醫院...咁會好多人...KEEP住12K左右好喇..
依家keep住唔火災就得...但每小時-7K...賣CPU儲錢.....

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-16 00:59 發表

有冇視察過天然資源?
用緊喇....除左膠外...大部份原料都係自己造.....
依家先第2間CPU廠...

馬路要4線以上(佢有寫)..之後慢慢等....當然可以起d公園設施算下地價......但都係要等....
當有第1 間出現...好快就跟住會有幾間一齊出...

依家d錢幾十萬上落....要好少心....借得10萬頂唔到下一班船....

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-16 02:14 發表

咁多原礦坑唔開發再轉出囗,好西都變臭西
依家開發緊自用CPU.....咁個利潤會高d....
係水問題大d.....過濾唔夠用得快...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-16 11:18 發表
我都同左bug
我幾百個的士係回收場個山仔到係咁兜圈唔知做乜...
我尋日幾十架搬屋車不斷打圈.....

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-16 11:11 發表
頂,做乜鬼有火車有船都唔識出口
依家有成萬部電視響貿易港
好似我尋晚咁...成堆CPU走唔到貨...