[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

依家唔郁佢...有5M...但得2萬人口....
冇爛屋冇火災.....最重要天下無賊.....

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-16 18:51 發表
我變左薑C城,只係整CPU,TV...
而家有7百萬
之前我都係
依家有二千幾萬,二萬人冇多過!!

水上太陽能發電機....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-16 23:53 發表

咩事,點解有海底TUNNEL
唔知咩事....好似有次龍捲風後就有段路落左水底....跟住起咩都係會o係水到.....

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-17 10:56 發表

早就應該

現實上,個D 車都有優先
咁好好多...

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-17 12:33 發表
吹部數碼港已經興建完成
有6間CPU廠
3間電視廠
2個貿易港
全個城0稅率
依家諗緊轉唔轉型

全市全景

從市長官邸望出中央迴旋處
遠望無敵海景
左邊為工業區,右邊為住宅區
右邊遠處高 ...
你係全拆後再整定慢慢改???
我依家開始慢慢重新規劃.....

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-17 13:03 發表

呢個城係新規劃
無拆過

因為風向問題...迫左我d工廠區一定要o係山上面....所以我個城最終規劃應該會同你剛剛相反...

同埋你海岸線長....好易就放到兩個港口....我就左右角得小小海...一邊係客運一邊貨運....想玩兩隻貨船rush錢都唔得....

你地有冇起Great work site呀???

我起左Science同Business..依家研究緊核....

我個城....
左下見唔到的係trade port, 右下係客運碼頭...
右係CPU+TV廠...中間係商業區..下面係住宅....上係"葡萄園" 太污染...清下佢先再諗起咩...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-18 00:23 發表

研究緊核2 ing 82%
我58%咋...
bug左..得幾丁友返學...

今日18號喎...大家有冇對佢有咩期望呢???
如果有一d 可以online mutliplay game...會唔會大家約埋一齊dl同一隻game??

我都未收到email....

講真...咩都std ver...真係呢...

Battlefield 3 (Standard Edition)
Dead Space 3 (Standard Edition)
Mass Effect 3 (Standard Edition)
MOHW (Standard Edition)
SimCity 4 Deluxe Edition

隻隻都冇同未玩過.....邊隻值得玩正版呢??