[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

地勢唔平個d真係好難玩,要玩一定要同fd分工,你fd做住宅,你做工業

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9340500.page

泥緊2日會加server,我睇應該會加番幾個asia server掛

你地慢慢等啦,我玩住bf3先

拿,其實呢如果係暫時性,我ok嘅

題外話,europe server好似冇問題(巴哈話)
我試完再報料

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04674&snA=3683&tnum=3

用現實o既成市規劃去玩simcity,結果真係work………

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-9 01:23 AM 發表
KEVIN YURI 係乜水?
係我

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 11:56 AM 發表

蝕到要斬掉重練?
不如開新MAP SET PRIVATE
玩sandbox mode啦

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-9 06:25 PM 發表
有煤礦點樣送走D 煤架?
貿易倉庫,擴建煤倉,set出口

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-9 06:12 PM 發表
已經響美東4開左個新吹部城(2)
而且係私人
但可能要你地入一入美東4先
因為搵唔到你地名
請留多次id

1.siupy
Origin OD:Kevin-Yuri

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-3-10 10:01 AM 發表
係咪得英文版?
咩文都有

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-10 02:28 PM 發表

未見有..得升...即係要等...
起宿舍/教室,之後就夠一千人,最好接駁埋火車,第2d成o既學生可以過埋泥

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-10 03:21 PM 發表
你地玩乜,點解個個玩到咁窮嫁
我個成冇蝕過,不過都唔係賺得多,要靠貿易先搵到錢,不過同區得我同007(佢仲要放d犯過泥 ),唔夠工人

夠鐘on,唔知今晚幾多人呢...

有冇人可以借幾十萬俾我應急,有就送d錢過泥日不落康成