[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 13:24 發表

但邊個SER先..
美西囉

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-9 13:40 發表

美西囉
佢又加左SER,美西1 可用但要排隊..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原來一味谷高income 反而會害死自己
高收入住宅密度唔夠
好多低收入工冇人做

隻game 越玩越難
到左後期public spending 好大
我個城keep住lose ~6,7k/hr  後期起左賭場先拉倒返上去-2,3k
只係靠賣煤同賣膠支持個城..

高收入住宅密度唔夠..  (90%已經係high den 但都係得60k人鬆d)
我要拆左好多公園搵返落低收入先谷倒上120k人口

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-9 14:14 發表
隻game 越玩越難
我個城keep住lose ~6,7k/hr  後期起左賭場先拉倒返上去-2,3k

高收入住宅密度唔夠..  (90%已經係high den 但都係得60k ...
我上到12萬人,但係錢好蝕..
起左大警局,大消防都要CLOSE左佢

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 14:17 發表

我上到12萬人,但係錢好蝕..
起左大警局,大消防都要CLOSE左佢
我個城蝕一萬元個月
好彩CPU廠頂住

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 13:43 發表

佢又加左SER,美西1 可用但要排隊..
不如試下開歐洲果邊

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-9 14:52 發表

不如試下開歐洲果邊
引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-6 15:04 發表
都唔明點解DOM姐去澳洲開
昨晚去美西玩都不知幾正常

就算唔計頻寬
用常理都知應該去美國玩
...
?

13萬人,都唔係好塞車姐
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

日頭LOAD 得好快....
EA 好心就快D 開香港伺服啦

請問點樣連去建造工程?

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 15:17 發表

?
最大問題唔係人人用IMS
昨晚我fd用和記
去美國去極都去唔到
反而歐洲好正常

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/9 13:23 發表

sandbox有咩好玩呀
Sandbox 先係最好玩
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013/3/9 14:14 發表
隻game 越玩越難

高收入住宅密度唔夠..  (90%已經係high den 但都係得60k ...
有人係某台牙刷刷話 我唔識玩 嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

入唔翻吹部城
一係話 Load Map Failed
一係入到去 唔見左我兩個城
天然系長髮眼鏡娘 最高