[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

EA 最後決定
一星期後送GAME 作出補償...

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

各位要入一入北美東4我先搵到你

leyland1989

是旦比2塊我就得

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-9 21:26 發表
leyland1989

是旦比2塊我就得
入過美東4未?

WHO IS HCP98014?

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 21:30 發表

入過美東4未?

要出門口
你地聽朝見倒我就add 我啦

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-9 21:59 發表

要出門口
你地聽朝見倒我就add 我啦
你入過SER 1次先見到你
我先可以邀定你

New Map #1 , Sandbox mode to test stuff
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Private region 又壞左load 唔到map
開左個新區玩

Sandbox mode (Private)
錢唔係問題之後
試下點起到 Tunnel, 高架路  
貴野賭場 機場之類 ( 無限 $$$ )
Well , enjoy screen cap

之後會研究下 redesign 新道路設計 點頂>150k 人口
Server 中途又 Disconnect 兩次, 但係好快 Reconnect 翻

暫時發現到既係
- 巴士站/Streetcar 站唔好太密, 因為上落人會影響 Traffic , 塞死d 車
- 起路要特別留意 盡量一take 過唔好禁 多十字路口 , 因為 設計上同北美渣車實況類似
d 車會係 十字路口 U-Turn , 塞車個陣 想 U-Turn 個架會塞住後面可能直行既車 (成排塞死)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-9 22:28 發表
Private region 又壞左load 唔到map
開左個新區玩

Sandbox mode (Private)
錢唔係問題之後
試下點起到 Tunnel, 高架路  
貴野賭場 機場之類 ( 無限 $$$ )
Well , enjoy screen cap

之後會研究下 redesign 新道路 ...
真係沙MODE D路先可以咁玩
唔知做乜我大約跟番之前個城咁畫,今次塞車塞到HIHI

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 21:56 發表
WHO IS HCP98014?
我朋友

今日SERVER 好左好多
玩在好耐

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

請問點賺多D 錢?
我果D 只能一小時百幾.....

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-10 01:11 發表
請問點賺多D 錢?
我果D 只能一小時百幾.....
工業好似最搵錢..

甜羊+我
我要Jugband hills