[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-11 09:24 發表

個個都窮都窿
我都唔知點解CPU廠會蝕錢
應該係早排無錢關晒學校的後遺症
似乎要關晒CPU廠重新開始
叫左你唔好關學校,冇書讀好慘的
仲有,讀書有排先升到上去,關一關又要由頭升過
我而家好hi-tech,除左尋日地震完又_石撞地球
撞完-9xxx/hr ,d錢由廿萬跌到幾萬 之後關醫院,關左好多野算正常番
訓之前好似變番正數
引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-11 01:23 發表
數位限量版同數位豪華版,
分別係咪多左D預設嘅城市??

仲有,佢recommend spec係GTX275 or better,
我張咸豐年GTX260+玩唔玩到?
多左d野..咩法國警局/英國巴士,德國高鐵
睇落去警局最冇用..英國巴士,1車裝100人,平時裝40人,高鐵都係裝多d人,個數我唔記得
好似仲有d 特色野係吸引遊客..起巴黎鐵塔個d
我用咸豐4850玩緊咋

次次都係係個入口都塞死哂..
好似以前咁起多幾個入口咪好囉
D AI都係冇進步過.. 只會走最近果條路而唔係最快果條
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-11 10:23 發表
次次都係係個入口都塞死哂..
好似以前咁起多幾個入口咪好囉
D AI都係冇進步過.. 只會走最近果條路而唔係最快果條
你搞乜搞到塞得咁勁

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-11 10:26 發表

你搞乜搞到塞得咁勁
好多人黎返工
一個月有成195,068人

We have just added an additional server Asia, to alleviate the heavy traffic we've encountered with our fans wanting to play the game

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9337881.page#27456857

終於有server了

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9354378.page

Test server for developers and players

我e家係靠個油田黎頂住我個大城

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-11 11:21 發表
We have just added an additional server Asia, to alleviate the heavy traffic we've encountered with our fans wanting to play the game

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9337881.page#27456857

終 ...
有冇需要轉,我地唔轉好似好d喎,我第2個城玩到hi-tech啦,又要轉呀 ?

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-11 11:35 發表

有冇需要轉,我地唔轉好似好d喎,我第2個城玩到hi-tech啦,又要轉呀 ?
我今晚第二個城重新開始
舊果個唔理住,睇下新城玩成點

以現時規劃
我人口應該已經到左頂..
好耐冇見佢加過

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-11 12:09 發表

我今晚第二個城重新開始
舊果個唔理住,睇下新城玩成點
試下棄比我
可過我哩兩晚都唔玩住

btw,我借左個acc比我老豆玩,如果有時搵我唔應機&唔係玩吹部城,通常唔係我玩緊

如果再玩唔掂 下次開sandbox 算
我e家都好免強咁頂得住..

純住宅同商業真係頂唔住
一定要靠天然資源

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-11 12:25 PM 發表

試下棄比我
可過我哩兩晚都唔玩住

btw,我借左個acc比我老豆玩,如果有時搵我唔應機&唔係玩吹部城,通常唔係我玩緊
你老豆幾大

真係冇乜可能谷倒上200k人口以上...
不過都唔係唔得既....
我谷到上192k 都仲有20%空地...
但真係唔值... public spending 太大... 我192k 人都係每個鐘扣5k