[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/6 13:59 發表
玩左幾個城,同d唔識既人玩冇乜溝通好似傻下傻下咁

新城@美東4,搵siupy 入
----------------

今晚add 你地
請留ORIGIN ID:
  Name|Origin ID
1.toby | TobyHo
2.siupy | siupy
3.bluesky | clementhk2013
4.leyland ...
13. dom  imamage

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-15 21:11 發表

5. dom  imamage
點解你要做5號咁霸道 ?

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/15 21:15 發表

點解你要做5號咁霸道 ?
打錯
有個廢城邊個架
Claim 唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-15 21:18 發表

打錯
有個廢城邊個架
Claim 唔到
都仲係錯

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/15 21:21 發表

都仲係錯
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-15 21:24 發表

你玩乜呀,乜11有人咩

頂, 個城 claim 唔到
因為有d 野我無
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-15 21:26 發表
頂, 個城 claim 唔到
因為有d 野我無
豪華版玩開之後棄城
普通版玩唔到

MK 城d 罪犯周圍找
天然系長髮眼鏡娘 最高

WTF BUGGED ?!
Visitor mode 可以起野?!
天然系長髮眼鏡娘 最高

真係起到 , 重要起左幾個公園 @ 利蘭港
EA 有無試真架?

Visitor mode 望落係 Lock 左
但係有 Sub-menu 既 竟然可以按翻d option 出黎....

天然系長髮眼鏡娘 最高

Mass Transit 都可以起
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-15 21:36 發表
Mass Transit 都可以起
刪野都得

唔知攪咩....個exportport出唔到貨...30K人都塞車塞到傻!!!!!

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-15 21:08 發表

咁樣月入都有廿萬....
邊到有得睇