[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

有無人知道點樣可以提升住宅區密度?

馬路要4線以上(佢有寫)..之後慢慢等....當然可以起d公園設施算下地價......但都係要等....
當有第1 間出現...好快就跟住會有幾間一齊出...

依家d錢幾十萬上落....要好少心....借得10萬頂唔到下一班船....

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-16 01:55 發表
依家d錢幾十萬上落....要好少心....借得10萬頂唔到下一班船....
咁多原礦坑唔開發再轉出囗,好西都變臭西
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-16 02:14 發表

咁多原礦坑唔開發再轉出囗,好西都變臭西
依家開發緊自用CPU.....咁個利潤會高d....
係水問題大d.....過濾唔夠用得快...

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-16 02:24 發表

依家開發緊自用CPU.....咁個利潤會高d....
係水問題大d.....過濾唔夠用得快...
出口原礦D錢好快到手

老美減價減到39.99 了

真係可以係人地個城到起野wo
起左2個網球場係MK個城到

冇天然資源support既city試玩

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-16 05:26 發表
冇天然資源support既city試玩
我個城d礦都冇掘過
我純粹用recyclables 黎整cpu

不過個油田都掘得7788

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-16 05:44 發表

我個城d礦都冇掘過
我純粹用recyclables 黎整cpu
下面補圖
我另開host試

頂,做乜鬼有火車有船都唔識出口
依家有成萬部電視響貿易港

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013/3/16 00:59 發表

放心
試完 Reload 係無事的
你d 野實際無拆到

錢就有用左d
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我都同左bug
我幾百個的士係回收場個山仔到係咁兜圈唔知做乜...