[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-17 23:50 發表

起左雞場
x2

但大學冇人研究風力/核能個堆野既
有冇人起工程/理工呀
我起左法學..

我起左Science同Business..依家研究緊核....

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-18 00:21 發表
我起左Science同Business..依家研究緊核....
研究緊核2 ing 82%

我個城....
左下見唔到的係trade port, 右下係客運碼頭...
右係CPU+TV廠...中間係商業區..下面係住宅....上係"葡萄園" 太污染...清下佢先再諗起咩...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-18 00:23 發表

就算核2都唔係安全
高登有人試過俾哥c拉踩爆

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-18 00:23 發表

我58%咋...
bug左..得幾丁友返學...

今日18號喎...大家有冇對佢有咩期望呢???
如果有一d 可以online mutliplay game...會唔會大家約埋一齊dl同一隻game??

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-18 15:52 發表
如果有一d 可以online mutliplay game...會唔會大家約埋一齊dl同一隻game??
BF3

DOM姐你放上去,咁熟面口既

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-18 16:55 發表
IMq7uWYkQ5c

DOM姐你放上去,咁熟面口既
引用:
原帖由 dom 於 2013-3-15 22:17 發表
http://www.youtube.com/watch?v=IMq7uWYkQ5c&feature=youtu.be
IMq7uWYkQ5c

EA , Maxis , EPIC FAIL

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-18 15:52 發表
我估係代用券俾你任換$340以下既GAME...(留意BF3 /Crysis 呢D 大作$389  )
但預購,非EA GAME九成冇份

所以其實選擇不多...

剛剛發現,Origin 首頁排版又改左...EA 想人換同屬MAXIS 的SIMS 3 系列?

你俾我換2隻就差唔多(冇2隻EP合集..只有原版+一隻EP )

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-18 19:48 發表

我估係代用券俾你任換$340以下既GAME...(留意BF3 /Crysis 呢D 大作$389  )
但預購,非EA GAME九成冇份

所以其實選擇不多...

剛剛發現,Origin 首頁排版又改左...EA 想人換同屬MAXIS 的SIMS 3 系列?
你俾我換2 ...
都未收到EMAIL

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-18 20:18 發表

都未收到EMAIL
EA "幫主"話今次計US TIME...
希望唔係指定幾隻...係指定就唔該模擬市民3一EP + 1 SP/World (都係Maxis 姐..Total 可以唔過300 )

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

夠三千萬就斬曬佢再練,衝人口