[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

ON________
佢又做折..
末日之戰3 -200蚊
豪華原價HK$539.00
而家HK$269.50,買左個d真係喊

《質量效應》三部曲合輯 -200蚊
《戰地風雲3》Premium -200蚊
質量效應™3 -120蚊
絕命異次元3 -200蚊

就咁睇換dead space 3值錢d,但我好驚驚

下次應該到我地喊sc

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-19 11:37 發表
ON________
佢又做折..
末日之戰3 -200蚊

就咁睇換 ...
呢邊已經59.99 -> 39.99

Just received E-Mail to notify me to select Free game

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-19 11:37 發表
講真...咩都std ver...真係呢...
呢個又好正常..

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-19 11:34 發表

If you dont own SimCity 4 , get SC4 deluxe and play with plugin
我應該會要sc4
雖然早已玩開心版

Battlefield 3 (Standard Edition)
Dead Space 3 (Standard Edition)
Mass Effect 3 (Standard Edition)
MOHW (Standard Edition)
SimCity 4 Deluxe Edition

隻隻都冇同未玩過.....邊隻值得玩正版呢??

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-19 15:24 發表
Battlefield 3 (Standard Edition)
Dead Space 3 (Standard Edition)
Mass Effect 3 (Standard Edition)
MOHW (Standard Edition)
SimCity 4 Deluxe Edition

隻隻都冇同未玩過.....邊隻值得玩正版呢?? ...

sc咁舊,想玩借啦..
bf3..80蚊咋

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-19 15:29 發表

sc咁舊,想玩借啦..
bf3..80蚊咋
睇過gameplay...睇o黎..得返MOH同BF....

DS3 ME3  我唔多鍾意......NFS 又話bug 多, MOH 又係伏
..........
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-19 16:59 發表
DS3 ME3  我唔多鍾意......NFS 又話bug 多, MOH 又係伏
..........
應該揀me3 算..ds真係驚要左唔敢玩
nfs 就太差了..

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-19 11:37 發表
ON________
佢又做折..
末日之戰3 -200蚊

就咁睇換 ...
*本優惠僅基於促銷目的提供給您,不構成賒欠、索價、借貸或禮券。優惠有效至香港時間2013年3月26日23:59:00 PM止。只適用於ORIGIN數位下載商店(WWW.ORIGIN.COM)及ORIGIN用戶端軟體(WWW.ORIGIN.COM/HK/ABOUT)上的一次性購買PC數位下載商品。折扣金額將從購買時商品牌價中扣除。不包括預購商品、點數、時間卡、購買時上市未滿30天的商品(《絕命異次元3》、《末日之戰3》數位豪華版以及《末日之戰3》標準版不在此限),《戰鎚》、《網路創世紀》及PLAY4FREE物品,《STAR WARS® THE OLD REPUBLIC™》、《THE SECRET WORLD》、《THE SIMS 3 KATY PERRY SWEET TREATS》、《模擬市民3:華麗舞台》 KATY PERRY 珍藏版 、《KINGDOMS OF AMALUR》、ORIGIN經銷的夥伴遊戲(《巫師2:王國刺客》加強版、《半獸人去死!》、《直升機救難HD 》、《浴火銀河2HD》、《刺客教條3》豪華版、《刺客教條3》、《刺客教條3 - Season Pass》、《極地戰嚎3》豪華版以及《極地戰嚎3》不在此限)、虛擬貨幣和遊戲時間碼。只適用香港地區。優惠不得替換、交換、販售或兌換現金或其他商品或服務。不得與任何其他優惠、禮券、折現退款或折價券並用。不適用於美商藝電股份有限公司及其代理機構/分支機構之零售商、經銷商和員工。若當地有法律禁止、課稅或限制則無效。
連BF3 都有50% off...第一次上市未滿30天的商品有特別豁免

P.S 成日有全店50% off,只要一滿30天就有..我等緊50% OFF 買.《模擬城市》數位豪華版升級包
引用:
原帖由 toby 於 2013-3-19 15:29 發表

sc咁舊,想玩借啦..
bf3..80蚊咋
SC 舊到連買都冇得買

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

佢係email定點?
我完全收唔到

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-19 20:29 發表
佢係email定點?
我完全收唔到
開Origin 有POPUP..click 入去就OK

http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-19 20:38 發表

開Origin 有POPUP..click 入去就OK
收到了
都係要moh算

EA 要保護兒童
BF3 ,Dead Space 3 ,Mass Effect 3,MOHW 外國ESRB 分級全部17+
所以EA ACCOUNT SET 低過17的應該換唔到