[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-20 17:26 發表
想發展淨旅遊城市
有無人識搞?
商業+d 觀光?
不過一定塞車塞到hihi

我之前未刪曬d野,起左帝國大廈同另一座野,成個城超多taxi..
再起埋可以開band個個館,塞到呢

頂我好似未夠18,換唔到me3………

而家買SC5 仲有無game送?
Hi~

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013/3/19 23:08 發表

的確係

我諗緊SC4定NFS...

順便今次50% OFF 係時候補一補我個SIMS 3 系列.考慮買多一隻EP/MAP

今次50% OFF 左復活節應該冇
NFS 又係一大堆 DLC
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/20 00:11 發表
DOM姐,我買左7850啦
1499,開口問有冇得平,減左29蚊

唔知係咪錯覺呢,用4850行FurMark,會LAG LAG下咁..係咁2用FurMark行左陣
EVEREST 行CPU (分開行)
120-130W 桌面idle
220WGPU 100%
175WCPU 100%

78 ...
請重安 Display Driver
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 刺青 於 2013/3/20 18:29 發表
而家買SC5 仲有無game送?
去到 24號前登記都有
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-20 18:48 發表

NFS 又係一大堆 DLC
所以仲諗緊
唔多想有第3隻GAME 有令我狂買DLC既興趣
(不過NFS應該不會買DLC)

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-20 18:48 發表

請重安 Display Driver
重裝左啦.
算啦,隻GAME我都唔玩既..

我同事要左SC4

搞下D治安好喎大家,新城落地,係咁比人放火
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-20 22:04 發表
已經兩間差館

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/20 19:52 發表

重裝左啦.
算啦,隻GAME我都唔玩既..
咩game 黎
天然系長髮眼鏡娘 最高

NFS 原來今個月有3隻DLC上市...可能Simcity 將來都係咁...不夠半年~10隻DLC

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-20 22:04 發表
我得一間警局....困左十幾個人....出面遊走o既都係1-2個....
但試過bug左...成座大廈都係賊 ....一拆佢就好似火燒螞蟻窩咁..

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-20 22:39 發表

咩game 黎
開心的sniper elite nazi zombie army