[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

是咁的
真係Hi Auntie呢
SIMCITY真係失敗到冇人有
BUG多到痴那線,AI重要個個用屁股諗野

富豪區周邊起晒商業區十幾廿間商店你班Hi Hi有錢佬同我講冇地方消費
6間警局圍裘住個犯住O個間屋都同我捉唔向左走向右走到條Hi Hi
班小學雞逃學關我向左走向右走事咩
同我講唔起學校就走人,Auntie小學中學大學有晒學位校巴站都插滿成個城話冇學校番你有冇野
最向左走向右走戇裘係工業區同我講冇人番工,住宅區同我講冇工番,之後工業區崩潰,失業率高升出晒罪犯黎打家劫舍
顧問話城市太多流浪漢,市民投訴太多流浪漢,但係報告同我講冇流浪漢,去睇公園數字都冇流浪漢
係我班靚係份報告度造假數據定係班顧問同市民HIGH向左走向右走大左

最向左走向右走勁係高知識水平高技術同高收入人士唔去番大公司而選擇走去炸薯條,冇人番高三高行業,最後同我講缺乏高知識水平高技術同高收入人去工作,痴向左走向右走線

SIMCITY你乜向左走向右走野事
EA你冇向左走向右走野呀哇?

重要ONLINE VER. 好鄰居玩BUG城,全個城都係住宅區,冇工業冇商業,水電都唔Q起乜都向人買,之後十幾萬人既城100%失業率,但係又有公園鎮住開心度,搞到全城十幾萬人開開心心齊失業,呀Hi 你個公園又唔知點解會有收入,搞到經濟體系完全冇問題,我真係懷疑佢地個個去公園做援交,最後因為100%失業率每個鐘出千幾二千個犯去其他城搞事

我Hi條Hi Hi重要改個城名做葛咸城,又冇蝙蝠俠剩係狂出犯我Hi Auntie有向左走向右走用咩

SIMCITY我Hi Auntie,真係好向左走向右走伏,D AI真係蠢向左走向右走過愛港力班國寶,而班顧問都個個譚耀宗咁戇裘,更加唔好講觀光客洗唔晒D錢唔會出城依個問題
酒店租霸加引發交通問題,完全同蝗蟲一裘樣樣

Hi Auntie,三百幾文錢就咁冇向左走向右走左,我當我用左黎買DS3算

SIMCITY我Hi Auntie

笑到我

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/20 23:02 發表

開心的sniper elite nazi zombie army
無玩過幫你唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/21 09:21 發表
是咁的

富豪區周邊起晒商業區十幾廿間商店你班Hi Hi有錢佬同我講冇地方消費
6間警局圍裘住個犯住O個間屋都同我捉唔向左走向右走 ...
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

又 Update 左
1.7 但係巴哈有人 話交通問題奄耳盜鈴........
天然系長髮眼鏡娘 最高

server 要揀咩??
已買
Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2013-3-21 19:34 發表
已買
而家第一時間梗係換GAME先

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

拎左Game 喇, 而家等更新OK
處理大型檔案中卡左好耐

Hi~

Name|Origin ID
1.toby | TobyHo
2.siupy | siupy
3.bluesky | clementhk2013
4.leyland1989 | leyland1989
5.kevinyuri | Kevin-Yuri
6.fyt7y8 | fyt7y8
7.alextamly | Alextamly
8.micmicll | Micflyer
9.Tommi_Vercetti | BFG005
10.小童 | HKMichaelKing
11.dom姐 | imamage
12.刺青 | julysai
Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2013/3/21 19:34 發表
已買
server 請選 Title 所寫
但係留意 toby 個場已滿...有個廢城 但係要豪華版 (齊 3個 DLC) 先claim 到
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 刺青 於 2013/3/21 19:50 發表
Name|Origin ID
1.toby | TobyHo
2.siupy | siupy
3.bluesky | clementhk2013
4.leyland1989 | leyland1989
5.kevinyuri | Kevin-Yuri
6.fyt7y8 | fyt7y8
7.alextamly | Alextamly
8.micmicll | Micflyer
9.Tommi_Ve ...
你當我無玩.......
天然系長髮眼鏡娘 最高

住慣香港.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-21 09:21 發表
是咁的

6間警局圍裘住個犯住O個間屋都同我捉唔向左走向右走 ...
留言仲好笑

講左咁多, 只能當simcity係另一隻免費game既贈品  

依個仲向左走向右走傻的嗎
bf3 我有
ds3, me3 我無玩過頭兩集so pass
medal of honor d人話爛
咁我咪揀nfs

hi auntie

每次打完比賽都要開向左走向右走住部林寶係條路賣甩警察
兜成10幾分鐘都撇唔甩 有幾次fake勁到班差佬又可以2秒上100km
撞爛一架又黎多幾架,無錯係幾架
撞到個手制不停震我以爲自己渣住個震蛋打機
好啦終於搵到大直路可以上到23x km
Hi Hi夠膽死同我差幾十個車位個警犬可以四秒後一野撞爛我架車
唔向左走向右走講我仲以爲同風見隼人仲有新條直輝鬥緊車

我都係玩下單機練下先
Hi~

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-22 10:44 發表

留言仲好笑

講左咁多, 只能當simcity係另一隻免費game既贈品  

依個仲向左走向右走傻的嗎
bf3 我有
ds3, me3 我無玩過頭兩集so pass
medal of honor d人話爛
咁我咪揀nfs

hi auntie

每次打完 ...
玩左一陣都覺NFS MW 係伏...

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-22 23:01 發表

玩左一陣都覺NFS MW 係伏...
話左係伏

BTW,有冇人知點解個新城,個倉明明有原油有礦,但係D廠都唔肯去拎,同教育水平有冇關 ?