[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-7 22:10 發表

忽佢,仲衰過尋日.
我連揀server都冇反應

C&C4 中過招之後 呢次冇出翻 1 個月都唔買

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-7 22:10 發表

忽佢,仲衰過尋日.
衰過尋日正常
歐洲今日上市

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

你地慢慢等啦,我玩住bf3先

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-7 22:32 發表
你地慢慢等啦,我玩住bf3先
我DL完SIMS 3 大學生活(開心版 )都末入到,唔試了

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

入到啦..siupy 2萬幾人

--------------------------

起完個回收中心出左來,就入唔番,我諗試左廿次都有..尸佢

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-7 22:34 發表
入到啦..siupy 2萬幾人

--------------------------

起完個回收中心出左來,就入唔番,我諗試左廿次都有..尸佢
2萬幾人都爆晒
今日伺務器仲衰過昨日

本來心思思,
見你地成日上唔到server,好伏下喎……………

都係等多排,等EA加server先買;
反正我仲要換display card。

add左我未?_?

EA 完全低估晒有幾多 SimCity fans ..........
有唔少係 hidden fan

今次 Launch 重衰過 BF3
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

連公司都有super 買左 SimCity 玩唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

玩唔倒

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-8 07:44 發表
add左我未?_?
add左..你都知origin死下死下嫁啦..
引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-8 00:39 發表
本來心思思,
見你地成日上唔到server,好伏下喎……………

都係等多排,等EA加server先買;
反正我仲要換display card。
連小馬哥都出山
開頭d3 都係咁樣的..不過我諗ea 應該冇咁多可以比人暢快去玩囉

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-8 08:02 發表
EA 完全低估晒有幾多 SimCity fans ..........
有唔少係 hidden fan

今次 Launch 重衰過 BF3
online save放佢度無問題
但sandbox save 都放佢度就白痴
拖死EA自己
要防老翻大把方法

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-8 09:00 發表

online save放佢度無問題
但sandbox save 都放佢度就白痴
拖死EA自己
要防老翻大把方法
我地個map係咪sandbox mode來?