[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

有朋友個畫面係咁
有無人知點解?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

DOM姐食左D地

又唔畀我登入

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-8 23:01 發表
又唔畀我登入
US 起身了

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013/3/8 21:09 發表
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04674&snA=3683&tnum=3

用現實o既成市規劃去玩simcity,結果真係work………
你試左 150K 人口既城先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

人口上到 150k
塞塞塞車 都唔知塞乜

但係玩到火滾 自己拆黎拆去最後放暴龍出黎拆城
RAGE QUIT  

天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-8 23:39 發表
人口上到 150k
塞塞塞車 都唔知塞乜

但係玩到火滾 自己拆黎拆去最後放暴龍出黎拆城
RAGE QUIT  
點解可以上到咁多人

到依家都仲係入唔到

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-9 00:20 發表
到依家都仲係入唔到
而家我都入唔到

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-8 23:09 發表

US 起身了
#yup#

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-9 00:57 發表

#yup#
見到你on啦,但入唔到ser

我覺得咁樣仲慘過叫我排隊唔比入GAME

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-9 01:03 發表
我覺得咁樣仲慘過叫我排隊唔比入GAME
同你一樣

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/8 22:07 發表
DOM姐食左D地
我入唔翻......無奈
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/9 00:04 發表

點解可以上到咁多人
呢個係我自家區 唔係 join 你地玩個度 , 因為都入唔到 (消失左)
天然系長髮眼鏡娘 最高