[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

[模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

玩左幾個城,同d唔識既人玩冇乜溝通好似傻下傻下咁

新城@美東4,搵siupy 入
----------------

今晚add 你地
請留ORIGIN ID:
  Name|Origin ID
1.toby | TobyHo
2.siupy | siupy
3.bluesky | clementhk2013
4.leyland1989 | leyland1989
5.kevinyuri | Kevin-Yuri
6.fyt7y8 | fyt7y8
7.alextamly | Alextamly
8.micmicll | Micflyer
9.Tommi_Vercetti | BFG005
10.小童 | HKMichaelKing
11.dom姐 | imamage
12.
請COPY,自己加
----------------

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

圖已開..但係LAG LAG下,又邀唔到人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

玩邊個SER好呀,而家係大洋又好SMOOTH

頂佢..

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-6 20:41 發表
仲未見樓主add我
無法送出邀請碼..

引用:
原帖由 紙羊 於 2013-3-6 20:30 發表
一齊玩係點樣玩? 玩家之間鬥高分?
定係純綷模擬城市不停咁起野?(i like)
同一個地圖 , 分開唔同地方起野?
互相幫,可以你起大學我派人去讀書
我起警局去派差佬幫你

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-6 22:28 發表

遲D可能平D /有開心版
Crysis 3 唔夠1個月2樣都有
你有冇買

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-7 00:07 發表
MY ID: clementhk2013
request左,訓

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-7 10:31 發表
仲有冇位?_?
16人map,尋日得2條友咋
加埋bluesky先3個,你話呢

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-7 10:35 發表
嚴重警告
千祈唔好搞核電廠
高登勁多人試過會爆炸
搞到核污染
D人唔讀書就起核電 ?
我用緊風力咋,煤都冇燒,石油又未挖

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-7 10:49 發表

你果度有無礦石?
我急需合金搞CPU
好似有,但我除左挖石油,唔想開礦,好似起左樓,今晚再check
睇緊登登好好笑,原來比高c拉踩爆d核電廠
我尋日都比佢地踩爆過市政府

-----------
起回收中心得唔得?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-7 10:50 發表

count me in
id: leyland1989
今晚add

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-7 12:19 發表

己經有回收中心
但回收遠遠唔夠俾CPU用

FROM高登

今集真係好靠你既鄰居....
係我前一個城大搞CPU / 電視 / 電腦後.....尋日個新城我主力起住宅同商業

一開始,我鄰居工業區D 貨係會流向我個商業區度,但慢慢咁隨 ...
整cpu好似好好搵嫁喎
其實你起左回收中心我仲洗唔洗起?
我都起左小學..

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-3-7 15:16 發表
留番d 野畀我起下好喎
留番d dirty work你起
成個map好似都未有一萬人,大把野未起..

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-7 16:19 發表
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9340500.page

泥緊2日會加server,我睇應該會加番幾個asia server掛
好心佢一開波就整多d啦..
又要都掉重練呀

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-7 16:55 發表
我有FD想買實物
今日去已經全部加晒價
你仲未post 開箱文呀