[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 刺青 於 2013/3/20 18:29 發表
而家買SC5 仲有無game送?
去到 24號前登記都有
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/20 19:52 發表

重裝左啦.
算啦,隻GAME我都唔玩既..
咩game 黎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/20 23:02 發表

開心的sniper elite nazi zombie army
無玩過幫你唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2013/3/21 09:21 發表
是咁的
真係Hi Auntie呢
SIMCITY真係失敗到冇人有
BUG多到痴那線,AI重要個個用屁股諗野

富豪區周邊起晒商業區十幾廿間商店你班Hi Hi有錢佬同我講冇地方消費
6間警局圍裘住個犯住O個間屋都同我捉唔向左走向右走 ...
天然系長髮眼鏡娘 最高

又 Update 左
1.7 但係巴哈有人 話交通問題奄耳盜鈴........
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 刺青 於 2013/3/21 19:34 發表
server 要揀咩??
已買
server 請選 Title 所寫
但係留意 toby 個場已滿...有個廢城 但係要豪華版 (齊 3個 DLC) 先claim 到
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 刺青 於 2013/3/21 19:50 發表
Name|Origin ID
1.toby | TobyHo
2.siupy | siupy
3.bluesky | clementhk2013
4.leyland1989 | leyland1989
5.kevinyuri | Kevin-Yuri
6.fyt7y8 | fyt7y8
7.alextamly | Alextamly
8.micmicll | Micflyer
9.Tommi_Ve ...
你當我無玩.......
天然系長髮眼鏡娘 最高

依家淨係開game , update , 關game
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2013/4/1 20:58 發表

個城D CPU廠收唔到貨已經冇心機入GAME
That's why I give up the game
天然系長髮眼鏡娘 最高