[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

其實有邊隻game 問唔到b叔叔?

佢係email定點?
我完全收唔到

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-19 20:38 發表

開Origin 有POPUP..click 入去就OK
收到了
都係要moh算

想發展淨旅遊城市
有無人識搞?

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-20 22:04 發表
搞下D治安好喎大家,新城落地,係咁比人放火
已經兩間差館

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-21 09:21 發表
是咁的
真係Hi Auntie呢
SIMCITY真係失敗到冇人有
BUG多到痴那線,AI重要個個用屁股諗野

富豪區周邊起晒商業區十幾廿間商店你班Hi Hi有錢佬同我講冇地方消費
6間警局圍裘住個犯住O個間屋都同我捉唔向左走向右走 ...
留言仲好笑

講左咁多, 只能當simcity係另一隻免費game既贈品  

依個仲向左走向右走傻的嗎
bf3 我有
ds3, me3 我無玩過頭兩集so pass
medal of honor d人話爛
咁我咪揀nfs

hi auntie

每次打完比賽都要開向左走向右走住部林寶係條路賣甩警察
兜成10幾分鐘都撇唔甩 有幾次fake勁到班差佬又可以2秒上100km
撞爛一架又黎多幾架,無錯係幾架
撞到個手制不停震我以爲自己渣住個震蛋打機
好啦終於搵到大直路可以上到23x km
Hi Hi夠膽死同我差幾十個車位個警犬可以四秒後一野撞爛我架車
唔向左走向右走講我仲以爲同風見隼人仲有新條直輝鬥緊車

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-23 12:09 發表

話左係伏

BTW,有冇人知點解個新城,個倉明明有原油有礦,但係D廠都唔肯去拎,同教育水平有冇關 ?
應該唔關教育事

係咪無人玩
靜晒?

引用:
原帖由 toby 於 2013-4-3 09:13 發表
dlc出來了..
現在有了Nissan的免費充電站,駕駛電動車對您的模擬市民來說再簡單不過了!每座城市最多可有五個充電站,看著您的模擬市民開著100%電動的Nissan LEAF®車到處兜風。

不只您的模擬市民能駕駛電動車。 ...
置入式行銷