[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-11 00:03 發表
邊條友關左公共事業部
係囉,尸
好彩我夠75000人未起野,即刻起番

一個地震,50萬洗左一半

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-11 09:24 發表

個個都窮都窿
我都唔知點解CPU廠會蝕錢
應該係早排無錢關晒學校的後遺症
似乎要關晒CPU廠重新開始
叫左你唔好關學校,冇書讀好慘的
仲有,讀書有排先升到上去,關一關又要由頭升過
我而家好hi-tech,除左尋日地震完又_石撞地球
撞完-9xxx/hr ,d錢由廿萬跌到幾萬 之後關醫院,關左好多野算正常番
訓之前好似變番正數
引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-11 01:23 發表
數位限量版同數位豪華版,
分別係咪多左D預設嘅城市??

仲有,佢recommend spec係GTX275 or better,
我張咸豐年GTX260+玩唔玩到?
多左d野..咩法國警局/英國巴士,德國高鐵
睇落去警局最冇用..英國巴士,1車裝100人,平時裝40人,高鐵都係裝多d人,個數我唔記得
好似仲有d 特色野係吸引遊客..起巴黎鐵塔個d
我用咸豐4850玩緊咋

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-11 11:21 發表
We have just added an additional server Asia, to alleviate the heavy traffic we've encountered with our fans wanting to play the game

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9337881.page#27456857

終 ...
有冇需要轉,我地唔轉好似好d喎,我第2個城玩到hi-tech啦,又要轉呀 ?

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-11 12:09 發表

我今晚第二個城重新開始
舊果個唔理住,睇下新城玩成點
試下棄比我
可過我哩兩晚都唔玩住

btw,我借左個acc比我老豆玩,如果有時搵我唔應機&唔係玩吹部城,通常唔係我玩緊

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-11 13:21 發表

你老豆幾大
一把年紀
咁佢要玩都冇計,佢乜q都玩,除左車同埋fps唔會(因為會暈)
其實佢都話未必有時間玩,又要玩糖果,又要玩其他web game

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-11 14:33 發表

咁你幾大
你估下,入得澳門賭場

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-11 12:50 發表
如果再玩唔掂 下次開sandbox 算
我e家都好免強咁頂得住..
但沙盒mode係可以不停加錢?
仲有d咩特別..咁仲有咩好玩 ?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-11 17:20 發表
呢版simcity 同simcity 4真係相反..
起頭易... 維持難...
開頭可以加到成9k/hr

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-11 23:09 發表
入左喇..有冇人可以inv我??thx
ID PLX

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-12 00:05 發表
Alextamly, 行不改名坐不改姓

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-12 00:15 發表

都OK喎!

個recommended spec吹到咁大,要GTX275以上…………
之前無人答我,用低階GPU係咪有D特效開唔到,
畫面無咁靚??
用緊低階,又點知自己係咪小左d野

btw冇玩一日,多左咁多野,你地連太陽能個個面板都研發左

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-12 08:25 發表

The AI path-finding is bugged and poorly designed....
worse than SC4
尋日我起埋電車,~10萬人,有d位都係塞到hihi
小人口小技術真係仲搵到錢,人多,醫療,警力,消防都要多
由+9k 變 -9k真係

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-12 13:58 發表
響高登睇到最新免塞車道路設計
一條路過?好似又ok喎,如果要調頭,咪要行曬成個城

最衰冇得save,如果唔係番去試下改路

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-12 14:45 發表
笑到肚痛
各位玩觀光城市的小心俾人累

form 高登
今次我衰...唔識玩玩到極高失業率,因為我城冇咩商業冇野搶,但係我有2個fd玩觀光商業,佢捉左我果邊4x個縱火人..一場天災,警局關左,4x個縱火人浩浩蕩蕩咁衡 ...
妖,我個度都成日有放火人話係你個邊過來嫁
其實隻game睇住比人累都幾好笑,上次你關教育部,
唔知邊個又關公共事業   話時話,好似仲未有組織承認責任