[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-15 21:34 發表
真係起到 , 重要起左幾個公園 @ 利蘭港
EA 有無試真架?

Visitor mode 望落係 Lock 左
但係有 Sub-menu 既 竟然可以按翻d option 出黎....

老美減價減到39.99 了

真係可以係人地個城到起野wo
起左2個網球場係MK個城到

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-16 05:26 發表
冇天然資源support既city試玩
我個城d礦都冇掘過
我純粹用recyclables 黎整cpu

不過個油田都掘得7788

我都同左bug
我幾百個的士係回收場個山仔到係咁兜圈唔知做乜...

買電仲平過自己起

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-17 15:11 發表
有無地可以起
我可以比個油田你... 你拆左佢起過

Battlefield 3 (Standard Edition) <--已有
Bejeweled 3 <-----傻的嗎?
Dead Space 3 (Standard Edition) <--- 俄妹話第二集好玩d
Mass Effect 3 (Standard Edition)<--- 未聽過 (少打機)
MOHW (Standard Edition) <---- 有玩過舊果d... 可以考慮
NFS Most Wanted (Standard Edition) <----唔鐘意NFS, 單機野問b叔叔都得
Plants vs. Zombies <----- 傻的嗎? x2
SimCity 4 Deluxe Edition <---- 傻的嗎? x3 成10年前既野..   + 單機野問b叔叔都得

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-19 11:05 發表
我都未收到email....
收倒+換埋

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-19 11:31 發表

換左乜
MOH

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-19 11:37 發表
ON________
佢又做折..
末日之戰3 -200蚊
豪華原價HK$539.00