[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-18 19:48 發表

我估係代用券俾你任換$340以下既GAME...(留意BF3 /Crysis 呢D 大作$389  )
但預購,非EA GAME九成冇份

所以其實選擇不多...

剛剛發現,Origin 首頁排版又改左...EA 想人換同屬MAXIS 的SIMS 3 系列?
你俾我換2 ...
都未收到EMAIL

夠三千萬就斬曬佢再練,衝人口

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013-3-19 07:24 發表

EA
我好失望
Battlefield 3 (Standard Edition) <--已有+唔值錢,最平賣過72蚊..
Bejeweled 3 <-----咁都可以list出來..
Dead Space 3 (Standard Edition)
Mass Effect 3 (Standard Edition)
MOHW (Standard Edition) <----收皮之作
NFS Most Wanted (Standard Edition) <----第一集就好玩
Plants vs. Zombies <-----咁都可以list出來..
SimCity 4 Deluxe Edition <---- 咁舊..
------------
Dead Space 3
Mass Effect 3

2隻唔知點揀,mass effect 故仔同埋好似好多條line..
dead space又驚驚,如果有crysis3 我實揀crysis 3唔洗煩..而家

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-19 09:45 發表
都唔知要乜game好
可能都係nfs 算
唔好玩嫁,部車自己修理完會變色

應該都係換質量效應...但有冇中文嫁

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-19 11:20 發表
其實有邊隻game 問唔到b叔叔?
Battlefield 3 b叔=冇野玩

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-19 11:28 發表

收倒+換埋
換左乜

ON________
佢又做折..
末日之戰3 -200蚊
豪華原價HK$539.00
而家HK$269.50,買左個d真係喊

《質量效應》三部曲合輯 -200蚊
《戰地風雲3》Premium -200蚊
質量效應™3 -120蚊
絕命異次元3 -200蚊

就咁睇換dead space 3值錢d,但我好驚驚

下次應該到我地喊sc

引用:
原帖由 alextamly 於 2013-3-19 15:24 發表
Battlefield 3 (Standard Edition)
Dead Space 3 (Standard Edition)
Mass Effect 3 (Standard Edition)
MOHW (Standard Edition)
SimCity 4 Deluxe Edition

隻隻都冇同未玩過.....邊隻值得玩正版呢?? ...

sc咁舊,想玩借啦..
bf3..80蚊咋

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-19 16:59 發表
DS3 ME3  我唔多鍾意......NFS 又話bug 多, MOH 又係伏
..........
應該揀me3 算..ds真係驚要左唔敢玩
nfs 就太差了..

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-19 22:13 發表

《質量效應》三部曲合輯 $ 194.50

EA 係咪玩野
咁搞法真係唔知換乜好

妖,換左ME3 冇中文揀既

DOM姐,我買左7850啦
1499,開口問有冇得平,減左29蚊

唔知係咪錯覺呢,用4850行FurMark,會LAG LAG下咁..係咁2用FurMark行左陣
EVEREST 行CPU (分開行)
120-130W 桌面idle
220WGPU 100%
175WCPU 100%

95-105W 桌面idle
250WGPU 100%
150W CPU 100%

乜7850唔係慳電D嫁咩..不過個溫度差10度
但係好似個LOADING冇咁大..之前玩SC LOADING好似8-90%的

係咪隻GAME有問題,換完卡都咁

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-20 17:26 發表
想發展淨旅遊城市
有無人識搞?
商業+d 觀光?
不過一定塞車塞到hihi

我之前未刪曬d野,起左帝國大廈同另一座野,成個城超多taxi..
再起埋可以開band個個館,塞到呢

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-20 18:48 發表

請重安 Display Driver
重裝左啦.
算啦,隻GAME我都唔玩既..

搞下D治安好喎大家,新城落地,係咁比人放火
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件