[網絡] 六七百蚊樓下router有冇好介紹

六七百蚊樓下router有冇好介紹

bt下野,上下網,打下online game咁,有冇邊隻好介紹,屋企隻router有問題了,要焗買

是但2舊水果d算啦

有咩問題
doo..m = =

1043nd
100mb 內最佳

引用:
原帖由 fish! 於 2013-3-12 08:43 發表
1043nd
100mb 內最佳
你唔系依家多左隻咩
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2013-3-12 08:47 發表

你唔系依家多左隻咩
拿去epc賣應該賣到三百吧?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-3-12 07:06 發表
是但2舊水果d算啦
穩唔穩定
又有冇PORT FORWARD 問題

其實衣家TP-LINK ASUS同ZYXEL點???

引用:
原帖由 fish! 於 2013-3-12 08:43 發表
1043nd
100mb 內最佳
其實食唔食得曬1000MB我都冇所謂,穩定少D BUG同反應夠快就得

TP-Link 1043ND
現役 3隻 So far so good (老家 + 新部 x2)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-13 01:21 發表
TP-Link 1043ND
現役 3隻 So far so good (老家 + 新部 x2)
有冇FLASH做DDWRT???

引用:
原帖由 符碌 於 2013-3-13 01:47 發表

我有,無問題

而家買左隻4900無得行3323vpn
都唔知點算?

引用:
原帖由 符碌 於 2013-3-13 01:19 發表

穩唔穩定
又有冇PORT FORWARD 問題

其實衣家TP-LINK ASUS同ZYXEL點???
ZYXEL SERVER 級就ok,.,.
家用
doo..m = =

引用:
原帖由 符碌 於 2013-3-13 01:20 發表

其實食唔食得曬1000MB我都冇所謂,穩定少D BUG同反應夠快就得
1000mbps 定系 100mbps
doo..m = =

1043ND cant handle WAN > 150MB (NAT)
but the Gigabit Switch LAN to LAN works fine and have the speed

引用:
原帖由 符碌 於 2013/3/13 01:47 發表

No, stock Firmware