[智能電話] 給自己一個機會, 還泡菜一個公道

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-3-13 17:11 發表

我依家部機 (Samsung Galaxy 580, I5801) 係 2010 年 10 月尾嘅事,當年 Android 機唔算多,我嗰部叫做係「中階機」
結果不出半年,已經跌價跌到傻,變咗低階機
用依家嘅標準,更加連 $1000 山寨 Android 機嘅 spec 都仲好過 ...
佳域999元四核G4

http://news.mydrivers.com/1/257/257259.htm

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-3-13 17:17 發表

佳域999元四核G4

http://news.mydrivers.com/1/257/257259.htm
呢部會唔會重難買過小米?

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-3-13 17:15 發表

咁會唔會唔好意思
我用我媽個account, 加長佢張約。怕人仔以後無$35 2G續

引用:
原帖由 ngotto 於 2013-3-13 17:19 發表

我用我媽個account, 加長佢張約。怕人仔以後無$35 2G續
OK
咁我而家應該點做呢?

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-3-13 17:12 發表

qwerty 機好咩…
QWERTY 機係十分好用
尤其是我係打倉頡, 又懶得學多一種輸入法

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-3-13 17:17 發表

佳域999元四核G4

香港好似買唔到?
:)

LG Vu 用家無得彈

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-3-13 17:21 發表

QWERTY 機係十分好用
尤其是我係打倉頡, 又懶得學多一種輸入法
我都係打倉頡,個 mon 得 3.2" 咪又係咁用... 最緊要搵到一款啱自己部機嘅輸入法 apps

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-13 16:49 發表

哩兩年電話真係改變左好多,
當時我想轉GS2果陣都好擔心成四寸芒會唔會好唔方便,
但今日.........D 人會話乜你部電話四寸芒咁細既!
所以你轉左小米2  LO~

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-3-13 17:11 發表

我依家部機 (Samsung Galaxy 580, I5801) 係 2010 年 10 月尾嘅事,當年 Android 機唔算多,我嗰部叫做係「中階機」
結果不出半年,已經跌價跌到傻,變咗低階機
用依家嘅標準,更加連 $1000 山寨 Android 機嘅 spec 都仲好過 ...
my i5700

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-3-13 17:08 發表

really!?
我都應該得~

引用:
原帖由 ngotto 於 2013-3-13 17:19 發表

算啦, 我都係自己返去兔仔台睇下有冇現貨

多謝otto 同ec

引用:
原帖由 dx 於 2013-3-13 17:32 發表

my i5700
好彩有得刷 ROM
如果唔係,我應該一早頂佢唔順

有cook Rom 就去馬啦

引用:
原帖由 ivan15 於 13-3-2013 05:10 PM 發表

第一, 我冇得選擇, 近半年市場上根本冇qwerty 新機推出
第二, 無謂同錢銀鬥氣
鍵盤機………我諗得返 BB 先會出。