[智能電話] 最近HTC好酸

最近HTC好酸

S4發表之後日日係度話S4冇用,大佬你部One5月都唔知有冇得買,又唔知你啲Marketing係唔係又咁Kai賣6k,好心就出少句聲啦:o)

佢部 one around 5k4

引用:
原帖由 Aware 於 2013-3-17 20:40 發表
S4發表之後日日係度話S4冇用,大佬你部One5月都唔知有冇得買,又唔知你啲Marketing係唔係又咁Kai賣6k,好心就出少句聲啦:o)
啲人話佢搵錯代言人, 搞到五月先可能見天

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-3-17 21:32 發表

啲人話佢搵錯代言人, 搞到五月先可能見天
笑了

htc已垃圾左兩年, 唔差果幾個月

佢One 先4.7", 根本未入到目前5"的高階門檻, 跟住D後繼先至係考驗班呆灣佬的戰場

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-3-18 10:12 發表

笑了

htc已垃圾左兩年, 唔差果幾個月

佢One 先4.7", 根本未入到目前5"的高階門檻, 跟住D後繼先至係考驗班呆灣佬的戰場
佢想賣 high dpi
可惜潮流已經係興大 mon  黎緊仲有成堆6"機睇佢點死

引用:
原帖由 XT 於 20細3-3-18 10:25 發表

高dpi呢句,冇缩細隻芒先叫叻

佢班呆灣佬,已經玩细塊過人,仲要遲過人地交貨

萬一又定個世界第一等定價,跟手軟件又出事就又一次玩死

至怕索李同htc果種今年買舊年規格,或者今年買機等半年先至stable果類揾笨策略

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-3-18 10:49 發表

高dpi呢句,冇缩細隻芒先叫叻

佢班呆灣佬,已經玩细塊過人,仲要遲過人地交貨

萬一又定個世界第一等定價,跟手軟件又出事就又一次玩死

至怕索李同htc果種今年買舊年規格,或者今年買機等半年先至stable果類揾笨策略 ...
香港唔係5480嗎?

引用:
原帖由 XT 於 2013-3-18 13:01 發表
香港唔係5480嗎?
就算4月交到貨, 都恐怕已經同S4同價

價格上, 規格上, 要加上時間性去睇先平衡囉。 即使上市時間上配合到, One根本已經係頂尖級別啦~~ 所以萬一有乜差池, 好難唔令到客仔唔開心架播~

無得換電插卡已經走左班客仔

One係德國已經有得賣啦。
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-18 14:17 發表
無得換電插卡已經走左班客仔
起碼我係。
我要求係:
換電,插SD(有XC最好),唔係最cheap既TN Mon,5吋,唔lock bootloader,大把ROM。
金唔金屬我冇所謂,結果揀剩S4 :o)

引用:
原帖由 Aware 於 2013-3-18 16:56 發表

起碼我係。
我要求係:
換電,插SD(有XC最好),唔係最cheap既TN Mon,5吋,唔lock bootloader,大把ROM。
金唔金屬我冇所謂,結果揀剩S4 :o)
愛自己 no more AMOLED

引用:
原帖由 XT 於 2013-3-18 10:25 發表

電話唔係越大越好既
6"實在太尷尬
有得揀
我會揀4.8"的FHD電話
要大我直接買pad玩啦

引用:
原帖由 於 2013-3-18 19:54 發表

愛自己 no more AMOLED
唔通用LG啲死人機?
ROM都唔多個,個System又易死,又冇Update :o)
AMOLED我都接受到,起碼唔係TN。

:)