[智能電話] 最後買左 LG F5 LTE

引用:
原帖由 ivan15 於 2013/4/30 13:36 發表

$2098 4.7吋大mon
拿過上手試
太大唔arm 手型

部 SP 試過機幾好 (Demo)
係衰無得換電
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

但係部小米2S 又arm 晒我要求既Spec
頂, 最衰係大陸機

$2.5K 又有 2GB RAM 又 Quad Core (雖然係 Android 都用唔盡)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-1 10:22 發表

拿過上手試
太大唔arm 手型

部 SP 試過機幾好 (Demo)
係衰無得換電
F5 lor,可惜cam 得5M

引用:
原帖由 ngotto 於 2013/5/1 10:37 發表

F5 lor,可惜cam 得5M
But with I get L7 II I can save carry extra phone
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-1 10:41 發表

But with I get L7 II I can save carry extra phone
Dual SIM 選擇唔多
LG L7 II -- 唔係 1GB RAM (不過都應該夠用啦?)
HTC -- 仲少 RAM 過 LG
Shamesung 有好幾部,不過你一定話
大陸 MKT 機就唔加唔洗提 你一定唔會買
:)

lenovo a820

引用:
原帖由 alanhi 於 2013/5/1 11:08 發表
lenovo a820
如果係既 話 我買小米2S 啦
講真
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-1 11:48 發表

講真
2S
冇刁SIM
:)

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-1 11:48 發表

講真
lenovo a820一千多d咋又有雙sim呀

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-1 01:59 發表

唔買大陸牌子
咁買sky水貨機囉

L5 II 呢?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-5-1 21:25 發表
L5 II 呢?
1G 單春 512mb

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-5-1 21:39 發表

1G 單春 512mb
粒電細過L7-II...

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-5-1 21:46 發表

粒電細過L7-II...
所以最接近主流的dual sim 機
得L7 II

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-5-1 21:56 發表

所以最接近主流的dual sim 機
得L7 II
不過拎佢來打機上網就一定唔夠
所以買來做Mainstream又唔可以