[電子電玩] Company of Heroes 2 Open Beta Now Available!

Company of Heroes 2 Open Beta Now Available!

Hi~

WoW
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 7/6/2013 12:50 AM 發表
WoW
我今日至知咋
有無人玩
Hi~

我只打電腦, 電腦都打唔贏
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我都係打下電腦
Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2013/6/8 08:23 發表
我都係打下電腦
Maybe join game tonight?
Add fd in steam

引用:
原帖由 刺青 於 2013/6/8 08:23 發表
我都係打下電腦
[email protected]

冇有人已訂COH2?

引用:
原帖由 patman 於 2013/6/8 14:12 發表
冇有人已訂COH2?
I will buy

引用:
原帖由 dom 於 8/6/2013 10:07 AM 發表

[email protected]
已ADD
Hi~

頭先個場 失敗在 中場撤退個陣 戰損兩架 T-34 (Medium Tank)
好貴 , 差d 回唔到氣

好在打 AI , 對人打我 Micro-Manage 唔夠快
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

岩岩中間好混亂
對家火箭筒多到好像成堆蟻咁
Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2013/6/9 16:12 發表
岩岩中間好混亂
對家火箭筒多到好像成堆蟻咁
我兩架 T-34 撤唔切 比 Panzercheck 打死
天然系長髮眼鏡娘 最高

頭先一齊打個場 Save 左 Replay
睇翻先知 我造左架 T-34 係base 成5分鐘無理到

Nice Panther
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

幾時又玩過
得番八日 Free
Hi~