[網絡] D-link 850L AC ROUTER

D-link 850L AC ROUTER

引用:
圓柱型設計 Router 早係隻D-Link DIR-636L 已經出現
如果講抄的話
係 Apple Mac Pro 抄人 design
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1908435

WAN to LAN 的話
我有朋友就係正正用緊呢隻 DIR-850L 駁 HKBN 1000Mbps

用返 hkbn speedtest 網站
佢唔經 Router 實線插上下載都有 900 Mbps 度
經左呢隻 DIR-850L 都有 830Mbps 左右
算係 ok la
http://www.hkepc.com/9802

幫某會員淘寶淘左隻~食PCCW 300M
都OK 喎~399RMB

不過只限基本路由功能~

幾靚仔

引用:
原帖由 poonyc 於 23/7/2013 14:43 發表

http://www.hkepc.com/9802

幫某會員淘寶淘左隻~食PCCW 300M
都OK 喎~399RMB

不過只限基本路由功能~
looks good deal, but no 802.11ac device

醫師搞團購我冇份

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-7-23 19:12 發表
醫師搞團購我冇份
私底下訂ga ja..你要咪幫你訂隻~
不過隻野真係乜功能都無....
齋ROUTER 加USB功能

呢隻食到1000M 嫁...不過得100M 寬頻試唔到

引用:
原帖由 lamtszhin0528 於 2013-7-24 00:28 發表
呢隻食到1000M 嫁...不過得100M 寬頻試唔到
以價錢來講500蚊仲有大牌子~去邊樹搵~

引用:
原帖由 poonyc 於 24/7/2013 11:44 發表

10432nd v2 is still selling @ $4xx in HK

dlink

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-7-24 11:44 發表

咁講真...試過個無線都算收得好...平平地玩AC 無得輸

引用:
原帖由 bebird 於 2013-7-24 11:53 發表

10432nd v2 is still selling @ $4xx in HK
其實唔知大家覺唔覺
TPLINK 抗干擾能力係比較差~
同埋同IPHONE 都唔係幾夾~

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-7-24 13:19 發表

其實唔知大家覺唔覺
TPLINK 抗干擾能力係比較差~
同埋同IPHONE 都唔係幾夾~
抗干擾配*** / laptop 果類仲叫OK既

但首要... 換天綫

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-7-24 13:28 發表

抗干擾配*** / laptop 果類仲叫OK既

但首要... 換天綫
有乜天線推介

引用:
原帖由 XT 於 2013-7-24 13:49 發表

有乜天線推介
佢tp自己都有出可更換的天線
大支D咁解

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-7-24 15:19 發表

佢tp自己都有出可更換的天線
大支D咁解
佢原本都5DBI..
仲要換~