[相機攝影] Android相機

Android相機

好似都OK wo

Samsung GALAXY NX
感光元件:2,030萬像素APS-C CMOS
處理器:1.6 GHz四核
系統:Android4.2.2
記憶卡: microSD
顯示屏:4.77"/1280×720 Super Clear LCD
尺寸:136.5×101.2×25.7mm
重量:495g(連電池)

longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

GALAXY相機,呢度D CHING踩到1文不值

萬幾蚊,都on88

我係中立既
但三星相機點買得落手呀

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-8-19 11:52 發表
我係中立既
但三星相機點買得落手呀
咁又係
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 god123456 於 2013-8-19 11:49 發表
GALAXY相機,呢度D CHING踩到1文不值
睇咩機啦
依部係Prosumer DC 塞個Andorid 入去, 我OK 既

但佢果部S4 ZOOM, 係將部DC 塞落部電話度
咁就K形咗少少lor

唔計Android,值唔值先

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-8-19 11:53 發表

睇咩機啦
依部係Prosumer DC 塞個Andorid 入去, 我OK 既

咁就K形咗少少lor
我就覺得現階段相機塞android唔知實際用途有咩大作用
UPLOAD storage, facebook呢D 有DC仔都做到, 仲要經WIFI先得
出靚相比人既話, 點都要執執望望先比人掛

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-8-19 11:56 發表

UPLOAD storage, facebook呢D 有DC仔都做到, 仲要經WIFI先得
出靚相比人既話, 點都要執執望望先比人掛 ...
主要係打貪方便一影就SHARE,又想相片質數比電話/平板好果類人囉

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-8-19 11:55 發表
唔計Android,值唔值先
三叔相機,算吧啦
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 god123456 於 2013-8-19 12:00 發表

主要係打貪方便一影就SHARE,又想相片質數比電話/平板好果類人囉
哂氣, 有幾多人有咁既功力, 可以無加工下下又可以出到靚相既人

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-8-19 11:56 發表

出靚相比人既話, 點都要執執望望先比人掛 ...
support 4G LTE wo
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 ivan15 於 19-8-2013 11:53 AM 發表

睇咩機啦

咁就K形咗少少lor

乜唔係dslr咩?
一話係魔鬼機?

引用:
原帖由 lorym 於 2013-8-19 12:03 發表

乜唔係dslr咩?
一話係魔鬼機?
原來係DSLR!!

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-8-19 12:05 發表

原來係DSLR!!
無反ga
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長