[智能電話] Nexus 4 大降價,8GB 和 16GB 版現在分別要價 US$199 和 US$249

回覆 7# bebird 的帖子

蝦我既, 我點都去唔到Play Store....

年初五花左3698蚊借Plan㓥機,認真笨實。

引用:
原帖由 62561 於 29/8/2013 16:06 發表
年初五花左3698蚊借Plan㓥機,認真笨實
early buy early enjoy, u can't say like that

我買到 但連埋TAX同運返黎既錢 可能一部成2300

咁貴 做團購都唔好意思啦 同埋我又要留D水位比人...

引用:
原帖由 62561 於 2013-8-29 16:06 發表
早買早享受, 遲買平幾舊是常識吧

引用:
原帖由 62561 於 2013-8-29 16:06 發表
成大半年前嘅事wor

US local shipping: 10 USD
Shipping weight緊緊到500g,應該25USD就攪掂

即係大約2300

引用:
原帖由 rickywk 於 29/8/2013 18:52 發表
US local shipping: 10 USD
Shipping weight緊緊到500g,應該25USD就攪掂

即係大約2300
u ordered

引用:
原帖由 bebird 於 2013-8-29 18:54 發表

u ordered
無,計一計數者

呢部行貨官方 update 出到 4.3 未呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-8-30 09:38 發表
呢部行貨官方 update 出到 4.3 未呀?
If you are buying from US, probably yes as mine bought in Canada is already 4.3

引用:
原帖由 ccw 於 2013-8-30 09:49 發表

If you are buying from US, probably yes as mine bought in Canada is already 4.3
我突然醒起 nexus 好似已出 4.3, 所以正路佢應該都出o左
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

8gb is still have
16gb was sold out
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 pk1667 於 30/8/2013 09:51 發表
我突然醒起 nexus 好似已出 4.3, 所以正路佢應該都出o左
yes, not like *** HK