[智能電話] [ios]ios6 & osx 災難 [警告]

[ios]ios6 & osx 災難 [警告]

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

呢句野真係WORK 喎
用OSX 同IOS 6 既用戶一見到呢句即HANG

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-8-31 14:35 發表
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

呢句野真係WORK 喎
用OSX 同IOS 6 既月戶一見到呢句即HANG
真唔真呀?

堅喎!

第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

IOS 5 即彈 safari

點解決,我SD左比我妹,見仍個WHATSAPP係咁彈APPS

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 toby 於 2013-8-31 15:32 發表
點解決,我SD左比我妹,見仍個WHATSAPP係咁彈APPS
剷whatsapp

OS X 10.4 + Firefox 3.6用戶表示冇事.

引用:
原帖由 lctang 於 2013-8-31 15:38 發表

剷whatsapp
SD個空白就得了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

遲d升ios7

safari 彈左,ipad iphone都係
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

用os x係睇倒的原來

我都係JUST FORWARD, 我冇OSX 唔知架...人地話彈咋

引用:
原帖由 lctang 於 2013-8-31 15:30 發表
IOS 5 即彈 safari
我依家用ipad +ios5 覆你既

引用:
原帖由 toby 於 31-8-2013 03:32 PM 發表

果然係好大佬。