[智能電話] IPHONE 5S 用後感

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-9-25 11:54 發表

用過三叔GALAXY電視廣告賣個O的功能~
你就想掟爛部機~

使用者體驗係0~
唔係想幫三叔
不過覺得呢個係android問題多過三叔問題

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-9-25 11:59 發表

小米用家動搖了
我估今年年尾小米可能出LTE 版~
真係IPHONE 5 TDD FDD 通殺~

我用緊萬眾4G PLAN 想搵一部電話兩地4G 通殺~

引用:
原帖由 SilverLake 於 2013-9-25 11:58 發表

never jail break

a   iSlave
上兩個星期呢度有人叫我玩神魔之塔
咁我就玩, jb後有自動轉珠
無jb即係叫我唔好玩姐, 還有咁多時間打?

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-9-25 12:00 發表

唔係想幫三叔
真係唔知~

總之唔用得啦~

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-9-25 12:00 發表

我估今年年尾小米可能出LTE 版~
真係IPHONE 5 TDD FDD 通殺~

我用緊萬眾4G PLAN 想搵一部電話兩地4G 通殺~
小米如果出到LTE又善良價, 都真係無敵

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-9-25 12:03 發表

工信部部長苗圩昨向《騰訊科技》表示,4G牌照將於今年年底前正式發放,但未有提及具體時間表。周一內地媒體引述工信部知情人士指,4G牌照或定於本月28日發放,但新華網傍晚引述工信部有關人士表示,「目前工信部正在徵求相關司局的意見,何時發放還沒有確切消息。」

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-9-25 12:00 發表

唔係想幫三叔
google / android
just provide the kernel

customizing and tailor/value adding
should be done by equipement manufacturer

although HTC business is not that good
have many die-hard fans

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-9-25 12:03 發表

小米 is already higher selling price than lenovo/etc.....

price should be RMB3XXX

is it still 善良

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-9-25 12:06 發表

工信部部長苗圩昨向《騰訊科技》表示,4G牌照將於今年年底前正式發放,但未有提及具體時間表。周一內地媒體引述工信部知情人士指,4G牌照或定於本月28日發放,但新華網傍晚引述工信部有關人士表示,「目前工信部正在徵求相關 ...
希望到時係香港用4G唔會有制式問題啦

引用:
原帖由 SilverLake 於 2013-9-25 12:10 發表

小米 is already higher selling price than lenovo/etc.....

price should be RMB3XXX

is it still 善良
lenovo mobile係垃圾, 無得比
你剩係比價格, 山寨機咪恩賜價
話佢善良係媲美旗艦機功能但只係三分二至一半價錢

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-9-25 11:54 發表

考慮緊轉會~
不過隻MON 真係~
shamesung 大而無當
有叉用!?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-9-25 11:50 發表

你講慢鏡120fps??
硬體野,舊機上左iOS7都無…………
以為軟件野tim
引用:
原帖由 fish! 於 2013-9-25 12:01 發表

上兩個星期呢度有人叫我玩神魔之塔
咁我就玩, jb後有自動轉珠
無jb即係叫我唔好玩姐, 還有咁多時間打?
叫咩名?我個acc都唔玩,拎來玩下都好

引用:
原帖由 jackli 於 2013-9-25 12:15 發表

shamesung 大而無當
有叉用!?
S4個AMOLED絕對無想像中咁差

引用:
原帖由 sunyung 於 25/9/2013 12:13 發表

lenovo mobile係垃圾, 無得比
你剩係比價格, 山寨機咪恩賜價
話佢善良係媲美旗艦機功能但只係三分二至一半價錢
using rubbish now

引用:
原帖由 toby 於 2013-9-25 12:45 發表

以為軟件野tim

叫咩名?我個acc都唔玩,拎來玩下都好
autotowerof
http://mrmad.pixnet.net/blog/pos ... A%E5%8B%95%E8%BD%89

iphone 我玩到六封都未 banq
android 一用就死

要jb的
用完要關, 因為好食電