[智能電話] IPHONE 5S 用後感

IPHONE 5S 用後感

小编iPhone5s用了一天,说一下感觉吧。电池续航能力的确好,镜头也的确清楚,老板人很好,送了两块电板和一个1G的储存卡,可惜就是太小了,装几个java游戏就满了。最大的问题是,sim卡2的电话总是漏接,希望苹果官方解释一下。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-9-25 11:54 發表

考慮緊轉會~
不過隻MON 真係~
小米用家動搖了
如果下部iphone隻mon大返少少
我9成都應該轉會

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-9-25 11:54 發表

用過三叔GALAXY電視廣告賣個O的功能~
你就想掟爛部機~

使用者體驗係0~
唔係想幫三叔
不過覺得呢個係android問題多過三叔問題

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-9-25 12:00 發表

我估今年年尾小米可能出LTE 版~
真係IPHONE 5 TDD FDD 通殺~

我用緊萬眾4G PLAN 想搵一部電話兩地4G 通殺~
小米如果出到LTE又善良價, 都真係無敵

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-9-25 12:06 發表

工信部部長苗圩昨向《騰訊科技》表示,4G牌照將於今年年底前正式發放,但未有提及具體時間表。周一內地媒體引述工信部知情人士指,4G牌照或定於本月28日發放,但新華網傍晚引述工信部有關人士表示,「目前工信部正在徵求相關 ...
希望到時係香港用4G唔會有制式問題啦

引用:
原帖由 SilverLake 於 2013-9-25 12:10 發表

小米 is already higher selling price than lenovo/etc.....

price should be RMB3XXX

is it still 善良
lenovo mobile係垃圾, 無得比
你剩係比價格, 山寨機咪恩賜價
話佢善良係媲美旗艦機功能但只係三分二至一半價錢