[網絡] 大家買左AC68/66未

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 2013-10-22 18:45 發表

講下笑~勿認真~
SORRY~
但我認真, 佢入面setting真係set緊vpn

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-10-22 18:46 發表

呢個SETTING好似係由屋企VPN 去第二度~

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 2013-10-22 18:22 發表

ASUS係咪你地講果隻有
Asus近乎全線有,連兩百幾蚊嘅RT-N12都有

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-10-22 18:51 發表

Asus近乎全線有,連兩百幾蚊嘅RT-N12都有
仲有咩令野就出~

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-10-22 18:46 發表

我都認真,
果度係教你裝左unblock vpn之後,
用EA4500駁去VPN,唔係講VPN server。

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 2013-10-22 18:55 發表

仲有咩令野就出~
AC68U 仲唔夠??

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-10-22 18:59 發表

AC68U 仲唔夠??
應該OK~既~反正而家唔知點解晚晚個WIFI都斷幾次
而家仲多唔多貨係街

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 22-10-2013 07:00 PM 發表

應該OK~既~反正而家唔知點解晚晚個WIFI都斷幾次
而家仲多唔多貨係街

幾日前.........http://bbs.hk-spot.com/viewthread.php?tid=81972&page=1#pid1392952

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-10-22 18:57 發表

我都認真,
果度係教你裝左unblock vpn之後,
用EA4500駁去VPN,唔係講VPN server。
oh 我都話我新手,有錯請指正

引用:
原帖由 lorym 於 2013-10-22 19:07 發表

幾日前.........http://bbs.hk-spot.com/viewthrea ... p;page=1#pid1392952
同事今日lunch出過SSP,
大舖間間都有貨,$1649………

題外話,
我等埋香港返Netgear R7000先再考慮…………

外國評測,再快多AC68U一截,
只貴廿蚊美金。

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-10-22 19:13 發表
題外話,

只貴廿蚊美金。
研究下先~
我需要VPN SERVER

引用:
原帖由 小馬馬 於 22/10/2013 19:13 發表
題外話,

只貴廿蚊美金。
Usb 3.0

引用:
原帖由 bebird 於 2013-10-22 19:24 發表
Usb 3.0
R7000插條128GB USB3.0手指,仲快過我而家部咸豐年NAS…………

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2013-10-22 16:00 發表
https://www.facebook.com/photo.p ... ;type=1&theater

送嘢
未入手果d買d買喇 :devlaug ...
1299?

我上年係高登買66U好似1240咋喎,又升咗?