[智能電話] 聽日有 Nexus 5 訂?

話時話,我仍然唔識CAP圖。

一開機就要下載成140MB更新, 出機要花成15分鐘啟動.
跟機佩件得叉頭(1.2A), USB線 同 卡槽針, 冇耳機.

冇耳機?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-11-2 12:39 發表
一開機就要下載成140MB更新, 出機要花成15分鐘啟動.
跟機佩件得叉頭(1.2A), USB線 同 卡槽針, 冇耳機.

冇耳機?
我都冇

引用:
LG香港

【「LG G2 共享真實色彩」行動 送出LG G Pad 8.3 300 部】
有冇諗過,可以點將色彩帶俾更多人一齊分享?

今個11月,無論新舊客戶,只要喺2013 年9 月19 日至11 月21 日期間購買LG G2 香港原裝行貨,根據購買日期分階段喺指定時間到 www.lgg2hk.com/gpad8.3 率先成功登記,並捐出HK$300俾奧比斯,就可以獲贈LG G Pad 8.3 (白色) 一部,仲有謝安琪親筆簽名唱片《謝—安琪》一張!名額只限 300 個啊!

首階段係11 月1 日至7 日購買G2 嘅客戶,記住喺下個星期六、日(11 月9 日至10 日) 嘅上午8 時30 分或下午8 時30 分登記啦﹗至於其他G2客戶嘅登記時間,請參閱:www.lgg2hk.com/gpad8.3

Nexus 4 and 5 has no handsfree bundled.

引用:
原帖由 donaldfung 於 2/11/2013 12:53 發表

Each period 15 quotas

引用:
原帖由 bebird 於 2013-11-2 12:56 發表
Nexus 4 and 5 has no handsfree bundled.
Nexus4已降到$2998

引用:
原帖由 62561 於 2/11/2013 12:37 發表
話時話,我仍然唔識CAP圖。
Power + volume down?

如果有 3000mah 就 perfect...

引用:
原帖由 bebird 於 2-11-2013 01:03 PM 發表

Power + volume down?

買唔買好呢.. ?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2/11/2013 13:16 發表
如果有 3000mah 就 perfect...
G2 have

Rabbit 台 $3498

N5 有冇otg?

回覆 147# bebird 的帖子

G2 not google son...