[智能電話] 聽日有 Nexus 5 訂?

希望係349同399
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 rickywk 於 30/10/2013 22:22 發表

有1800LTE就得
US not use this band wor!

引用:
原帖由 bebird 於 2013-10-30 23:05 發表

US not use this band wor!
等實機啦

引用:
原帖由 rickywk 於 30/10/2013 23:07 發表

等實機啦
Hv chance wor!

hk 如真係賣 $3.9k 又真係比想像中平喎
香港已經完了!
http://www.no3b.net

但係有人收嗎...
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

值錢咩,邊到搵人收
引用:
原帖由 Henry 於 2013-10-30 22:22 發表

走返幾轉ebay

引用:
原帖由 XT 於 2013-10-31 00:22 發表
值錢咩,邊到搵人收
放德國ebay
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2013-10-31 03:32 發表

放德國ebay
好大工程喎

引用:
原帖由 dom 於 2013-10-30 18:58 發表
FB : PCM 電腦廣場

注目!! Nexus 5行貨明天開始預訂, 11月1日正式開賣!!! 售價$3,898!!! LG方面已確認消息, 但表示明天不會舉辦任何產品發布會。快d Mark實日子啦!!!

...
如果呢個價係 32GB, 我一定必入
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

回覆 25# pk1667 的帖子

Google 好似多數 8/16G

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-10-31 10:07 發表
Google 好似多數 8/16G
呢部唔係只得 16/32GB 咩?

回覆 27# pk1667 的帖子

可能la, 等正式release 先知 XD

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-10-31 10:16 發表
可能la, 等正式release 先知 XD
我覺得呢個成數都好高, 因依家無理由走番轉頭出 8GB 姐

幾時有得 Pre-order 先........
新世界個網 話更新中
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴