[智能電話] 聽日有 Nexus 5 訂?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-11-1 14:52 發表
16 / 32?

black / white...
which one is better?

引用:
原帖由 bebird 於 1-11-2013 03:24 PM 發表
black / white...
which one is better?
黑,

污糟都唔多覺。

佢白色都唔係全白, 又係前白後黑果 D, 咁樣真係咪搞
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

咁睇法 LG會mark隻 LTE N4 > $3200

引用:
原帖由 pk1667 於 1-11-2013 03:29 PM 發表
佢白色都唔係全白, 又係前白後黑果 D, 咁樣真係咪搞

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

傳聞話20有play store貨wor

btw 會出n4 lte版咩?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-11-1 15:31 發表
咁睇法 LG會mark隻 LTE N4 > $3200
消息來原?

ordered

引用:
原帖由 ming203 於 2013-11-1 15:49 發表

消息來原?
N4 water $2400
Mark 太低 N4 LTE, 邊個買 N5...

引用:
原帖由 bebird 於 2013-11-1 16:10 發表
ordered
日本?

引用:
原帖由 rickywk 於 1/11/2013 16:14 發表
日本?

引用:
原帖由 lorym 於 2013-11-1 15:38 發表

打錯添

[from no. 1]
胃X,用會員抽籤方式以 $3,198 益會員。
而 $3,198 呢個價嘅由來就喺跟隨 11月20日,HK Play Store 開賣 16GB 價錢。(零售店舖所賣之 N5 都屬 HK LG 貨源)

另外,32GB 消息,由 HK LG 取得之貨源都唔使諗,喺無 32GB。

*唔知 32GB 會唔會喺 HK Play Store 獨家

我訂左,今晚九點提貨.