[智能電話] 4G 手機

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 18-11-2013 06:04 PM 發表

衛迅陪人地買XPERIA C 我TRADE IN

Nexus 5囉,就放上play store

引用:
原帖由 terryho666 於 2013-11-18 17:36 發表
我哥部note2 lte趺一趺,拎去3星比佢屈壞底板加mon,換晒要3xxx,雖然佢係成pat咁趺落地......

不如買過部......有無3500樓下4G機推介?

宜家親生仔最新係咩? ...
Nexus 5 after 20/11 at Play store HK.

特高TRADE IN換呢三部機

引用:
原帖由 Aware 於 2013-11-18 18:06 發表

Nexus 5 after 20/11 at Play store HK.
幾錢?

引用:
原帖由 terryho666 於 2013-11-18 18:09 發表

幾錢?
3198 16GB 3598 32GB

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 18/11/2013 18:02 發表
今日賣左部陳年IPHONE4 2K
2k
i sold @ st by $1450 a month ago

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 2013-11-18 18:06 發表

特高TRADE IN換呢三部機
可惜三部都無興趣
應該話而家無邊部電話想換

引用:
原帖由 bebird 於 2013-11-18 18:10 發表

2k
i sold @ st by $1450 a month ago
衛迅高市價一點的
實際是1800

引用:
原帖由 terryho666 於 18/11/2013 18:09 發表

幾錢?
http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4531/98984/1/

引用:
原帖由 bebird 於 2013-11-18 18:10 發表

2k
要買電話
好似炒神咁有人買正價電話, trade到既又比佢袋就另計啦

16 3198
32 3598
Nexus 容量定價合理好多
相比apple真係極度搵笨, 所以我一直都買最低容量型號算數
不過Nexus 5 機身真係極膠, 仲衰過國產機

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-11-18 18:14 發表
16 3198
32 3598
相比apple真係極度搵笨, 所以我一直都買最低容量型號算數
認真ANDROID 用落一定比IOS慢

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-11-18 18:14 發表
16 3198
32 3598
算吧啦,LG啲design係咁上下。

引用:
原帖由 蘋果粉絲 於 2013-11-18 18:17 發表

認真ANDROID 用落一定比IOS慢
native vs VM,冇得比。