[電子電玩] [Steam] Final Fantasy VII PC

[Steam] Final Fantasy VII PC

賣花女 Aeris/Aerith
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

bought
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 dom 於 30-11-2013 12:28 AM 發表

賣花女 Aeris/Aerith
妖!
咁快 嘎!

引用:
原帖由 bebird 於 30-11-2013 12:07 PM 發表
可惜只係七同八有 pc 版!

以前我DL過PC版
仲有個SAVE係度 打到最後大佬冇心機同佢磨唔玩
但細個係PS玩果時要用金手指爆

引用:
原帖由 potato 於 30-11-2013 01:31 PM 發表
以前我DL過PC版

打最後大佬邊使磨?

引用:
原帖由 potato 於 2013/11/30 13:31 發表
以前我DL過PC版
you sux , no need gold finger can win

Final boss is easy, try fight weapon

引用:
原帖由 lorym 於 2013/11/30 10:13 發表

妖!
咁快 嘎!

I dont know she will die, always use Aeris in my company , and train limit break to unlock lv4 limit break , and she die before even use it once

引用:
原帖由 dom 於 30-11-2013 01:46 PM 發表

I dont know she will die, always use Aeris in my company , and train limit break to unlock lv4 limit break , and she die before even use it once
果時玩都覺得奇怪,
點解佢會咁勁既?
真係估唔到佢咁早

引用:
原帖由 lorym 於 2013-11-30 13:34 發表

打最後大佬邊使磨?
PS年代打到aries走左搵唔到舊野 入唔到個遺址玩左成個月都搵唔到先谷氣唔玩
唔知邊時呀哥拎左隻金手指返黎咪繼續玩lor
引用:
原帖由 dom 於 2013-11-30 13:42 發表

you sux , no need gold finger can win

Final boss is easy, try fight weapon
打大佬我鍾意用一面打咪要慢慢磨
要打係好快姐 仲有得屈招既 屈大絕又得 屈招喚又得
weapon打過啦 打唔掂 最多都只係捱到兩round
佢開始得太快
入面最好玩係陸行鳥賽跑 整左隻黑色出黎都唔夠電腦快
仲有cloud拎LV4 limit技都幾煩
打捉7round要保住7round唔變青蛙先有機

引用:
原帖由 potato 於 30-11-2013 02:14 PM 發表

PS年代打到aries走左搵唔到舊野 入唔到個遺址玩左成個月都搵唔到先谷氣唔玩

要打係好快姐 仲有得屈招既 屈大絕又得 屈 ...
你講咁多野..................我都已經唔記得晒鳥,
淨係記得果招圓桌武士好鬼勁。

Hv ps2 but didn't play before. Wanna buy to try. Worth?
Is online game or standalone?

引用:
原帖由 bebird 於 30-11-2013 04:14 PM 發表
Hv ps2 but didn't play before. Wanna buy to try. Worth?
Is online game or standalone?
當年係。

引用:
原帖由 potato 於 2013/11/30 14:14 發表

要打係好快姐 仲有得屈招既 屈大絕又得 屈 ...
Weapon 我打晒 贏過晒的
水底唔係最難
最難打係 沙漠個隻

個隻出超必 全隊會扣到 1hp

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴